CLEANSE WEEK THOUGHTS

janni-deler-cleanse-weekdsc_2003
janni-deler-cleanse-weekdsc_2007
janni-deler-cleanse-weekimg_6238
janni-deler-cleanse-weekdsc_2018
janni-deler-cleanse-weekdsc_2013-copy
janni-deler-cleanse-weekimg_6309

Some of my meals from this week – LOVED every dish!

God morgon babes! Jag är klar med cleansen, och WOW vad bra jag mår. Trots min lilla feber/sjukdom mitt i veckan, vilket såklart sög, men just nu mår jag på topp. Ni skulle sett mig igårkväll, hade sån sjuk energi haha! Jag vill verkligen äta mer såhär och ska försöka hålla i det allt jag kan nu. Det här är bara en liten idé om hur veckan sett ut, jag har ätit så mycket och så god mat… Det har varit varmt vatten med citron och ingefära varje morgon (kommer fortsätta med det istället för kaffe), och sen smoothie till frukost. Till lunch har det varit sallader av olika slag, “sushi” med zucchini, zucchini pasta med soltorkade tomater och nötsås och igår var det taco-sallad som smakade precis som tacos. Mellanmålen har varit höjdpunkten, nötbollar, chiapudding och coconut yoghurt med bär etc. Ja ni hör ju, precis sån mat jag älskar!

Har blivit sjukt inspirerad och ska försöka flörta till mig recepten på mina favoriter och dela med er. :-) Hett tips om ni vill må riktigt bra, bli av med kaffesug, äta fräscht och bara känna sig på topp – precis som jag gör nu. Jag gjorde det hos Doctor Salad som sagt (ni kan se mer om det HÄR), självklart kan man göra det hemma själv med lite hjälp också om man inte bor i Sthlm. :-) Önskar att jag hade Doctor Salad här i Monaco, hade kört nästa vecka också haha! Nu – jobba och sen lunch med min älskling. PUSS <3

//Good morning babes! I’m done with the cleanse, and WOW I feel good. Even though I had a fever/was sick in the middle of the week, which sucked, but right now I feel on top. You should’ve seen me last night, had the sickest energy haha! I really want to eat more like this and I’ll try to stick to this as much as I can now. This is just an idea about how the week has been, I’ve been eating so much good food… Started every morning with warm water with lemon and ginger (will continue with this instead of coffee), and them smoothie for breakfast. For lunch there was different kinds of salads, “sushi” with zucchini, zucchini pasta with sun dried tomatoes and nut sauce and yesterday I had taco-salad that tasted just like tacos. The snacks was the highlight for me, nut balls, chia pudding and coconut yoghurt with berries etc. Well, you can hear that it’s exactly the kind of food I love!

I’ve gotten so inspired and I’ll try to flirt and get the recipes for my favorites and share it with you. :-) Great tip if you want to feel amazing, get rid of a coffee addiction, eat fresh and just feel on top – just like I do now. I did this cleanse at Doctor Salad as I mentioned (you can see more about it HERE), of course you can do it at home too with some help if you don’t live in Sthlm. :-) I wish I had Doctor Salad here in Monaco, I would do it next week as well haha! Now – get some work done and then lunch with my love. HUGS <3

26 reaktioner på “CLEANSE WEEK THOUGHTS”

 • Marianne says:

  Awesome! Doctor Salad bar verkligen super goda sallader :)
  xx
  http://mariannelle.com

 • Everything looks so amazingly delicious!! :-)

  Lisa | Joy Della Vita

 • Siri says:

  Åh så himla gott!!

 • Sara says:

  Åhh, önskar jag bodde i Stockholm. Finns så mycket fräsh, god och nyttig “snabbmat” där? Ser supergott ut, allting!

 • Antonia says:

  Varför står det inte att detta är ett samarbete med Doctor Sallad?
  Läsarna ska inte behöva giss sig till om bloggaren gör reklam för något.
  Reklammärkning blir allt viktigare i sociala medier och Konsumentverket
  kommer att kontakta bloggare som bryter mot Marknadsföringslagen.
  Kissie har för övrigt redan blivit stämd av Konsumentombudsmannen för
  smygreklam och riskerar att få betala vite (“böter”) om hon bryter mot
  lagen igen.

  • janni says:

   När det är samarbeten skriver jag alltid ut det och har alltid gjort, jag vet vad som gäller och jag försöker aldrig dölja att skriva samarbete då jag bara tackar ja till sånt jag står för/vill göra och med märken jag gärna skriver att jag samarbetar med. :-) Jag gjorde den här cleansen för 2,5 år sedan och har velat göra det igen sen dess, så att jag inte kan tipsa om något och länka för att jag älskar det dom gör utan att det är reklam är så tråkigt att folk tror. Kram!

   • Antonia says:

    Tack för svaret, Janni. OK då trodde jag väl fel då ang att detta skulle vara ett samarbete med Doctor Sallad. Det bara ser ut så.
    Men eftersom du publicerat 11 bilder på maten och skrivit två inlägg som rekommenderar (Some of my meals from this week – LOVED every dish!) Doctor Sallad har man som läsare väldigt svårt att tänka sig att sponsrade inlägg inte skulle se ut precis så (Jag gjorde det hos Doctor Salad som sagt – ni kan se mer om det HÄR).
    Som “tips” är det i alla fall VÄLDIGT tydligt. Också “tips” med länkar kan behöva reklammarkeras även om det inte finns något avtal om samarbete och betalning för inlägg.

 • Matilda says:

  Men guud vad gott allt ser ut att vara!

 • Ljuva Julia says:

  Det här verkar vara min typ av cleanse :D :D

 • Rina says:

  Wish I could do it?

 • ISA says:

  Alltså, jag VILL så gärna äta bättre och sån här fräsch mat. Men grejen är att då måste fan någon fixa allt åt mig! Året runt, en personlig kock typ ;) det vore nåt!

 • pia says:

  the food you show in this post looks sooo delicious!
  Fash ‘n’ fudge
  Fash ‘n’ fudge

 • ANNA says:

  Men lilla vän, för det första är detta ett samarbete. Sedan behöver du äta MER än detta såklart, som du tränar, osv. Du blir SJUK på riktigt om du fortsätter så här och med detta. Ser redan lite tärd ut, faktiskt. Folk som kommenterar här är så snälla och överseende med allt, men…inte alla…Kom igen, tänk efter lite innan det är för sent.Du mår inte SÅ bra nu, right..? Ät riktig MAT!…Och sköt detta med samarbeten…

  • janni says:

   Börja gärna med lilla vän, det låter så gulligt haha. :-) Jag skriver alltid ut om det är samarbeten, och det vet du om du läser min blogg. Det här var såklart inte allt jag åt, jag var mer än mätt varje dag och åt 5 mål om dagen så det är inte så farligt som du får det att låta. Jag vet exakt vad min kropp behöver, hur mycket och vad och jag tror nog att jag har bättre koll på det än vad du har. Jag skulle ju aldrig kunna säga åt någon annan vad den ska äta eller hur mycket, då jag inte vet hur den personens kropp fungerar. :-) Tack för att du tycker jag ser tärd ut, jag tycker själv att jag repade mig rätt så bra efter 40 graders feber i onsdags. :-))) Kram på dig – ha en härlig helg!

  • julia says:

   haha alltså GUD, vilken kommentar!

 • Elisa says:

  Jag tycker varmt vatten med citron och ingefära är så gott! Dock ville jag bara skriva och berätta att jag nyligen var hos tandläkaren och pratade lite om frätskador på tänderna.. Som man kan få av bland annat citrusfrukter m.m. alltså inte bara läsk och *onyttiga* saker. Så har den senaste tiden försökt tänka på att försöka neutralisera med något efter jag druckit citronvatten. Gud det här kändes så nördigt nu när jag läste vad jag skrivit haha men ville bara föra det vidare <3

 • Caroline says:

  Janni, du är grym! Anser att du sprider positiv energi och inspirerar dina besökare till ett sunt och spännande liv! Kram

 • Madde says:

  Hej Janni, har följt dig här på din blogg ett tag och känner mig alltid så inspirerad av dig! Vore superkul om du kunde dela med dig av recept på de du testar (även flörta till dig några av dessa från Doctor Sallad ;) maten ser alltid så god ut :) Har testad dina smoothies, de du gjorde en vlog om. Är fortfarande ett frukostinslag/ mellanmål i vardagen. Trevlig kväll på dig! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.