TRAVEL PLAN

janni-deler-palmtreel1130371

Upcoming travel plan – city and beach!

God morgon på er! Första dagen i November månad idag, helt sjukt vad fort tiden går. Snälla tiden gå lite långsammare, haha! Känns inte som November här dock, det är verkligen full sommar vilket jag inte kommer ihåg att det brukar vara här såhär sent på året. Anyway, jag sa ju igår att det var skönt att vara här och ha rutiner… Men, såklart har det bokats in lite sista minuten resor. ;-) Vi drar till London senare i veckan och sen vidare till Split! Har aldrig varit i Kroatien innan så det är jag sjukt pepp på att se, och det ska också bli kul att komma tillbaka till London. Jag bodde ju där i 6 månader för ett par år sedan och jag saknar det alltid. :-) Ska bli kul med lite city life! Efter det blir det Marbella en sväng för att hänga med syster och lillan. Så, nu vet ni mitt upcoming reseschema för närmsta veckorna iallafall. November nu kör vi! PUSS <3

//Good morning babes! First day of the month November, crazy how time flies. Please time pass by slower, haha! Doesn’t feel like November here though, it’s full summer which I can’t remember that it used to be this late in the year. Anyway, I said yesterday that it was nice to be here and have routines… Well, of course we got some last minute trips booked. ;-) We’re heading to London later this week and then to Split! I’ve never been to Croatia before so I’m super excited to see it, and it will be fun to get back to London. I used to live there for 6 months a few years ago and I always miss it. :-) Will be fun with some city life! After that I’m heading to Marbella for a few days to hang out with my sister and the little one. So, now you know my upcoming travel schedule for the next few weeks. November here we go! HUGS <3

31 reaktioner på “TRAVEL PLAN”

 • Ljuva Julia says:

  Jag äääälskar att tiden går fort. Vill ha ett nytt år nu genast omedelbart och på en gång.

  • janni says:

   Haha, jag tycker mest att det är jobbigt! :-P Nya år är nice också dock – nystart! Kram <3

 • Emma says:

  Du lever dröm livet Janni! Älskar att klicka mig in på din blogg :)

 • Harriet says:

  You’re coming to London! yay! I wish you could do a meet up! It’s Guy Fawkes night on Saturday (5th) so there are amazing fireworks every night everywhere across London this week espcially on Saturday night. London is so pretty right now (you’ll get some great photos for your blog!). It’s now getting a bit cold but because it’s been unusually warm in September and October the city is so pretty with all the autumn colours! I hope you have an amazing time in London even if it’s only for a short time.

 • Greta says:

  Men även om du påpekar gång på gång att Monaco är ert hem så visar praktiken det motsatta. Ni brukar bara stanna ett par dar för att tvätta, handla och äta. Men lägenheten inbjuder naturligtvis inte till längre vistelser.
  Om inte Jon “bodde” i Monaco sen länge av skatteskäl skulle ni väl inte ha någon lägenhet i Monaco över huvud taget?
  Finns det inga regler om hur många veckor/månader man måste vistas i Monaco för att man fortfarande ska anses ha sin skattemässiga hemvist där? Kan kanske vara svårt att kolla förresten…

  • janni says:

   Hej Greta/Antonia. ;-) Jag påpekar ingenting, Monaco är mitt hem, där jag har mina kläder, där jag har min bas. När jag bodde i Sthlm och hade det som min bas så spenderade jag lika mycket om inte ännu mindre tid där så förstår inte riktigt vart du vill komma? Jag älskar våran lägenhet här och trivs superbra, hade gärna stannat längre men eftersom jag reser på jobb så hinns det inte med just nu. Monaco håller koll och det är inte så svårt att kolla, så du behöver inte stressa upp dig i onödan. Sköt ditt liv så sköter jag mitt. :-) Kram!

 • Olivia says:

  Bor i Atlanta i USA och vi har rekord värme för den här tiden på året. Fortfarande sommar här! Man måste gå barbent om man inte vill svettas som en tokig. Alla klagar och jag njuter, SÅ skönt med värme!!

  Kroatien är ett av mina favorit ställen att resa till. Billigt, underbar mat, snälla och härliga människor, och även så så så så vackert.

  Njut och safe travels, kramis <3

  Ps. Så fin bild!

  http://www.oliviavranjes.com

 • jon et Janny le plus beau couple de la terre!!!!

 • Anna María says:

  Åh Kroatien är verkligen så himla fint. Vet väl egentligen inte hur det är såhär års, men jag har varit där två gånger och älskat det båda gångerna. Första gången jag var där seglade vi, perfekt sätt att semestra på.

 • E says:

  Hej!
  Alltså du har verkligen drömlivet, du reser supermycket och ja allt verkar typ perfekt! Inge illa menat men mår du någonsin dåligt? Alltså med tanke på allt du får vata med om? Du verkar inte vara någon som deppar iallafall!
  Men du är grym! kram

  • janni says:

   Hej söta! Självklart mår jag dåligt ibland men det är väldigt sällan, jag är duktig på att tänka positivt när något är jobbigt och försöker hitta en lösning. Stor kram!

 • Alexandra says:

  Åh vilket underbart resschema haha!

 • ISA says:

  åh resor är ju livet! så skönt att komma bort från rusket här hemma nu :)

 • Mathilda says:

  Älskar dina bilder!!! Så himla inspo. Jag skulle verkligen vilja resa så där mycket som du gör! Instagram- mathildasofficial

 • Anna lyhs says:

  Just hemma från London. Ni MÅSTE gå på NOPI i Soho. Deras Burrata med honung, lavendel och corianderfrön är GRYM!
  http://www.ottolenghi.co.uk/nopi/

 • Isabelle says:

  Hej Janni! Har en fundering, tänker du någonsin på miljön? Med tanke på att ni reser så mycket… Global uppvärmning sker ju här och nu, kanske därför ni fortfarande har sommar i Monaco. Eller som din läsare kommenterade i Atlanta som har värmerekord för årstiden. Kanske dags att börja ta ett kollektivt ansvar? Du har ju även lite inflytande på din läsarskara, hur tänker du kring allt detta?

  • julia says:

   + 1

  • Greta says:

   Hoppas Janni, Jon och Marcus åtminstone klimatkompenserar sina flygresor. Som de far kors och tvärs med flyg över jordklotet har de snart på egen hand åstadkommit en grads uppvärmning av atmosfären.

  • janni says:

   Hej söta! Självklart tänker jag på miljön, varje dag. Det var 100% därför jag blev vegetarian, såg en dokumentär om hur mycket det påverkar miljön jämfört med resande och kände bara att jag kan inte äta kött. Jag försöker göra mitt bästa, sorterar, planerar mina resor så det inte blir onödiga flyg för bekvämlighet osv. Försöker göra allt jag kan med tanke på mitt jobb som innefattar mycket resande! Väldigt viktigt ämne som jag bryr mig mycket om och försöker hitta på en lösning som är hållbar. Kram!

 • Iva says:

  Hey Janni,
  Oh my im so glad you are coming to my country Croatia! What days will you be in split? Would love to meet you!
  Is Jon coming with you?
  Lots of love from Croatia,
  xoxo
  Iva

 • Kristina Wilde says:

  Your photos are always so beautiful!
  http://www.kristinawilde.com

 • Alessia says:

  Hi Janni! Good to hear that you’re will be in London! I am actually here for a few months and I have started to write a blog where I have a few adresses about London… (you should absolutely go to sky garden…)
  As said before it would be so great for us to meet you… tell us if you plan a meet up.. <3
  Lots of love!!!

  http://www.alessia-proserpi.com/

 • maiko says:

  Hi Janni! Both London and Croatia are on my bucket list! Can’t wait to see your videos (or Jon’s Vlogs) from there! Have a great day! Love your style of clothing always.

  Maiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.