BRUNCH

janni-deler-brunchj1340408
janni-deler-brunchj1340435
janni-deler-brunchj1340425-copy
janni-deler-brunchj1340437
janni-deler-brunchj1340430
janni-deler-brunchj1340453

Storets jacket (here!)/ Ragdoll LA shirt (here!)/ Phillip Lim bag (similar color here!)/ Chiquelle jeans (similar here!) -adlink/ Senso shoes

Dagens chill look och dagens magiska ljus! Jag älskar när solen går ner och allt blir orange/lila/rosa… Men det vet ni redan, haha! Jag körde på jeans, tisha med tryck och en rolig jacka. Vi borde ha gått och käkat brunch men det gjorde vi inte, så jag får ha på mig jackan nästa gång det är brunch helt enkelt. ;-) Vi var och provkörde två olika bilar idag och nu har vi precis kommit hem efter ett träningspass. Jag har bestämt att vi kör träning på måndagar, onsdagar och fredagar från och med nu och då tvingar jag med mig Jon och ibland Marcus. Så mycket roligare att köra ihop och det är lättare att peppa varandra när man är fler som kör. Älskar det! Dags att ta en dusch och laga middag, sen måste jag börja packa… Vi drar ju till London imorgon och jag har inte ens börjat tänka på vad jag ska ta med mig! Puss och kram <3

//Today’s chill look and today’s magical light! I love when the sun sets and everything turns orange/purple/pink… But you know that by now, haha! I went for jeans, printed tee and a funny jacket. We should’ve gone for brunch but we didn’t, so I have to wear this jacket next time we’re going for brunch. ;-) We went to test drive two cars today and now we just got back home after a workout. I’ve decided that we do workouts on mondays, wednesdays and fridays from now on and then I force Jon and sometimes Marcus to join me. So much more fun to do it together and it’s easier to push each other when you’re more people. Love it! Time for a shower and then cook some dinner, then I have to start packing… We’re heading to London tomorrow and I haven’t even started thinking about what to bring! Kisses and hugs <3

28 reaktioner på “BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.