PERFECT BOOTS

janni-deler-perfect-boots-saint-laurentdsc_2023
janni-deler-perfect-boots-saint-laurentdsc_2027-copy
janni-deler-perfect-boots-saint-laurentdsc_2021

Finally found the perfect pair of boots! From Saint Laurent (here!).

God morgon babes! Nu är ju boots-säsongen igång och som varje år letar jag efter det perfekta paret. Jag tror att jag äntligen har hittat ett par jag kommer kunna ha några säsonger – dessa från Saint Laurent! ÄLSKAR dom. Perfekt höjd på skaftet, enkla detaljer som funkar till allt och en bra sula. Kanske inviger dom idag med en stickad tröja till, har typ 100 sätt i huvudet som jag tänker styla dom. :-) Så nöjd! Idag skiner solen mer än någonsin typ, så nu ska jag jobba lite (mail osv) och sen vill jag dra ut och hitta på något! Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Boot season is on and like every year I look for the perfect pair. I think I finally found a pair I will have for a few seasons – these ones from Saint Laurent! LOVE them. The perfect cut, simple details that works with everything and a good sole. Thinking about wearing them for the first time today with a knitted sweater, I have like 100 ways to style them in my head. :-) So happy with them! Today the sun is shining more than ever kinda, so now I’m gonna get some work out of the way (emails etc) and then I want to head out and do something! Talk later, hugs <3

11 reaktioner på “PERFECT BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.