MONACO SNAPS

janni-deler-monaco-snapsl1150400
janni-deler-monaco-snapsl1150504-copy
janni-deler-monaco-snapsl1150489
janni-deler-monaco-snapsl1150791-copy
janni-deler-monaco-snapsj1340467

Mixed snaps from our days here <3

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår prima, tog en lite längre promenad imorse eftersom jag vaknade så tidigt. Nu har jag precis käkat frukost och ska börja packa. Hade Blacklist maraton igårkväll och streck kollade 4 avsnitt… Det var slutet på säsong två så jag ville se klart, kände att packa väskan var mindre prioritet. ;-) Det har varit några riktigt härliga dagar här i Monaco, jag känner mig utvilad, pigg och det känns som jag har koll på läget. Bästa känslan! Nu är jag pepp på London, det var längesen jag var där. City life here I come, haha! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, took a longer walk this morning since I woke up so early. Now I just had breakfast and will start packing. Had a Blacklist marathon last night and watched 4 episodes in a row… It was the end of season two so I wanted to see it all, felt that packing my bag was not as prioritized. ;-) We’ve had some great days here in Monaco, I feel rested, energized and it feels like I have my life under control. The best feeling! Now I’m excited for London, it was a long time ago since I was there. City life here I come, haha! Talk later, hugs <3

21 reaktioner på “MONACO SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.