STRIPES

janni-deler-stripesl1160154
janni-deler-stripesl1160150-copy
janni-deler-stripesl1160164
janni-deler-stripesl1160157

Bik Bok hat (here!)/ LXLS jacket/ Storets top (here!) and jeans (here!)/ Gucci bag (here!)/ Senso shoes (here!)  – contains adlinks

God morgon babes! Här är lite bättre bilder på min look igår, randigt, avklippta jeans och min nya favorit – den gula lilla väskan. <3 Hur söt är den? Det var väldigt kallt och regnigt igår så jag är glad att jag tog med mig en mössa. Skinnjacka var ju alldeles för kallt men jag var för lat för att gå ner i källaren hemma och leta efter vinterjackor, haha! Åker till Spanien imorgon så jag klarar mig nog, får försöka vara inomhus så mycket jag kan. ;-) Idag är sista heldagen här, en kort resa men underbar. Vi ska träna på ett boxningsställe nu på morgonen och sen ska vi till Borough Market för massa mat. Brukar aldrig gå på matmarknader men minns att vi gick till den marknaden ibland när jag bodde här, så det ska bli mysigt att komma tillbaka! :-) Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! Here are some better pics of my look yesterday, stripes, cut out jeans and my new favorite – the cute little yellow bag. <3 How cute is it? It was super cold and rainy yesterday so I’m glad I brought a hat. Leather jacket was way too cold but I was too lazy to go down to the basement at home to look for winter jackets, haha! Will go to Spain tomorrow so I think I’ll be fine, just have to spend most of my time indoors. ;-) Today is our last full day here, a short trip but just amazing. We’re doing a workout at a boxing place this morning and then we’re heading to Borough Market for lots of food. Usually never go to food markets but I remember we used to go to this one when I lived here, so it will be nice to come back! :-) Talk later, hugs <3

21 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.