LONDON

janni-deler-londonl1160029
janni-deler-londonl1160018
janni-deler-londonl1160044
janni-deler-londonl1160039
janni-deler-londonl1160035

First day in rainy London – my outfit will come up tomorrow! <3

Så himla härligt att vara tillbaka – älskar London! Vi har haft en fullspäckad dag så jag är rätt så mör just nu… När vi kom tillbaka till hotellet gick jag ner till gymmet och gick/joggade på bandet i typ 15 minuter och sen körde jag ett intensivt pass med några övningar i 6 minuter. Så himla skönt att bara svettas och få ny energi! Anyway, dagen har varit grym. Vi har gjort massa saker som att åka båt, ätit en grym lunch och åkte runt i en mini-bil i stan. Har fotat massor så mer bilder kommer upp imorgon, vädret har inte varit på vår sida men det gör inte så mycket. ;-) Nu blir det mat och chill – hörs imorgon! Ha en härlig fredag, puss <3

//So nice to be back – I love London! We’ve had a busy day so I’m pretty tired right now… When we got back to the hotel I went down to the gym and walked/jogged on the treadmill for like 15 minutes and then I did a short and intense workout with some exercises for 6 minutes. It’s so nice to just sweat and get some new energy! Anyway, the day has been great. We’ve done so many things like going on a boat, had a great lunch and went around in a mini car in town. I’ve been shooting a lot so more pics will come tomorrow, the weather hasn’t been on our side but it’s ok. ;-) Now we’re gonna order food and chill – talk tomorrow! Have a great friday, hugs <3

12 reaktioner på “LONDON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.