SUSHI SAMBA

janni-deler-sushi-samba-londonl1160149
janni-deler-sushi-samba-londonl1160116-copy
janni-deler-sushi-samba-londonl1160122
janni-deler-sushi-samba-londonl1160130-copy
janni-deler-sushi-samba-londonl1160140
janni-deler-sushi-samba-londonl1160142
janni-deler-sushi-samba-londonl1160138-copy
janni-deler-sushi-samba-londonl1160136
janni-deler-sushi-samba-londonl1160121

Yesterdays incredible lunch at Sushi Samba!

Här snackar vi lunch deluxe! Vi gick till Sushi Samba som jag nämnde innan och åt en stor och magisk lunch. Vi tog in massa smårätter som kocken fick välja, det blev en härlig mix på tacos, sushi, fisk och olika sallader mm. Drack lite alkoholfria drinkar också, en raspberry mojito och en ginger/lemon drink. :-) Jag gillar mer smaken på drinkar och är inte ute efter alkoholen, så jag kan lika gärna dricka alkoholfritt! Hett tips om ni är i London, boka i förväg bara då jag tror att det brukar vara ganska fullt. :-) Det finna så många bra restauranger här… Skulle kunna vara här en vecka och bara äta, haha! Ha en fin lördag, puss <3

//Now we’re talking lunch deluxe! We went to Sushi Samba as I mentioned before and we had a huge and magical lunch. We ordered lots of small dishes that the chef got to choose, so we had a great mix of tacos, sushi, fish and different salads etc. Had some non alcoholic drinks as well, one raspberry mojito and one ginger/lemon drink. :-) I like the taste of drinks and I’m not looking for the alcohol, so I can just order them non alcoholic! Great tip if you’re in London, book in advance since I think they’re pretty fully booked. :-) There’s so many good restaurants here… Could be here for a week and just eat, haha! Have a lovely saturday, hugs <3

35 reaktioner på “SUSHI SAMBA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.