CUSTOMIZED DENIM

janni-deler-customized-deniml1160370
janni-deler-customized-deniml1160391-redigera
janni-deler-customized-deniml1160382-redigera-redigera-copy
janni-deler-customized-deniml1160403
janni-deler-customized-deniml1160373-redigera
janni-deler-customized-deniml1160381-redigera

Bik Bok hat (here!)/ Rails LA jacket (here!)/ Storets shirt (here!)/ Nelly jeans (here!)/ Gucci bag/ Missguided shoes (here!)  – contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, vaknade upp av en liten röst som lekte utanför rummet haha! Bästa sättet att vakna. Här är en till look från London, jag fick hem den här jackan med mitt namn på ryggen. Hur ball? Älskar den, det är den perfekta jeansjackan enligt mig. Jag drog på mig en tjocktröja under jackan efter ett tag dock, det här var lite för kallt… ;-) Nu ska jag hänga med syster till läkaren, jag ska agera barnvakt under tiden. Mysigt! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, woke up by this little voice playing outside my door haha! The best way to wake up. Here’s another look from London, I got this jacket with my name on the back. How cool? I love it, it’s the perfect denim jacket in my opinion. I put on a sweater under the jacket after a while though, this was a bit too cold… ;-) Now I’m gonna join my sister to the doctor, I will be the baby sitter. Cozy! Talk later, hugs <3

17 reaktioner på “CUSTOMIZED DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.