PLAYDATE

janni-deler-play-datedsc_2037
janni-deler-play-datedsc_2062
janni-deler-play-datedsc_2074
janni-deler-play-datedsc_2077
janni-deler-play-datedsc_2047-copy
janni-deler-play-datedsc_2068
janni-deler-play-datedsc_2057

My date today <3

Hej babes! Har varit så trött hela dagen idag, det är alltid samma sak när jag kommer hit. Första två dagarna är jag oftast rätt slut, tror jag slappnar av haha! Jag har hängt med syster och lillan hela dagen, vi började på sjukhuset där det var lång väntetid. Min syster är ju gravid igen så det var en koll för bebis nummer två! :-) Efter det åt vi en god lunch och sen väntade lekparken. Så kul att se den här lilla tjejen växa upp, lära sig saker och när hon skrattar åt en när man gör något knasigt. Världens sötaste, mest bestämda lilla tjej. Undrar vart hon har fått sin envishet ifrån… ;-) Nu ska jag ta tag i mailen eftersom jag inte orkat jobba på hela dagen, sen blir det en dokumentär ikväll. Puss och kram <3

//Hey babes! I’ve been so tired all day, always the same when I get here. The first two days here I’m usually super tired, I think I relax haha! Spent the day with my sis and the little one, we started at the hospital and it took a while. My sister is pregnant again so it was a check up on baby number two! :-) After that we had a nice lunch and then we went to the playground. It’s so much fun to see this little girl grow up, learning things and when she laughs at you for doing weird stuff. The cutest, and most stubborn little girl. Wonder where she got her stubbornness from… ;-) Time for me to do emails since I was too tired to work during the day, after that we’re gonna watch a documentary. Kisses and hugs <3

15 reaktioner på “PLAYDATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.