LUISAVIAROMA LOOK

janni-deler-luisaviaroma-lookdsc_2286-redigera-2-redigera
janni-deler-luisaviaroma-lookdsc_2306-redigera
janni-deler-luisaviaroma-lookdsc_2305-redigera-copy
janni-deler-luisaviaroma-lookdsc_2316-redigera
janni-deler-luisaviaroma-lookdsc_2299-redigera
janni-deler-luisaviaroma-lookdsc_2319-redigera

Chimi Eyewear glasses/ Moschino dress (here!)/ Gucci bag (here!)/ Saint Laurent shoes (here!) – from Luisaviaroma (adlinks)

Dagens sköna look! Äntligen plåtade jag dom nya bootsen, har ju använt dom en hel del men jag har aldrig fotat dom. :-) Hela looken ovan är från Luisaviaroma som jag gör ett samarbete med just nu, jag provade på deras express shipping som är gratis inom EU. Blev så glad och chockad när paketet kom fram dagen efter! Man älskar ju sånt, speciellt när man köpt något fint. ;-) Deras hemsida har alla mina favoritmärken, lite farligt men väldigt kul om man är sugen på något fint haha! Älskar detaljen på sweater klänningen, den är ganska basic men har en liten twist. Precis som jag gillar det, speciellt ihop med bootsen! Nu blir det gos med lillan innan hon ska sova, ha en härlig kväll. Puss <3

//Today’s comfy look! Finally had time to shoot these new boots, I’ve used them a lot but I haven’t shot any pictures in them. :-) The entire look is from Luisaviaroma that I’m doing a collab with right now, I tried their express shipping which is free in EU. I got so happy and shocked when I received the package the next day! You just have to love that, especially when you buy something nice. ;-) Their website have all my favorite brands, a bit dangerous for me but fun if you feel like buying something nice haha! I love the details of the sweater dress, it’s pretty basic but with a twist. Just the way I like it, especially together with the boots! Now I’m gonna cuddle with the little one before she’s going to bed, have a great night. Hugs <3

In collaboration with Luisaviaroma.

11 reaktioner på “LUISAVIAROMA LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.