WEEKLY PICKS

janni-deler-weekl-picks

Hat here!/ Sweater here!/ Jeans here!/ Jacket here!/ Shoes here!/ Bag here!   – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår bra, gick en promenad imorse, lyssnade på musik och bara njöt av att vara här. Det var nästan tomt på strandpromenaden och solen gick upp rakt i ansiktet på mig, finns ingen bättre start på dagen. Idag är det lite varmare här igen så det var skönt! :-) Jag tänkte börja med att varje torsdag välja ut mina favoriter från de webshoppar jag brukar handla ifrån. När jag frågade sist så verkade ni gilla det! Här är en look jag gärna hade haft, en lång skön jacka, en mysig tröja, mössa (ett måste för mina öron) och ett par sköna boots. Väskan är en dröm, har kollat på Fendi-väskor ett tag och älskar dom! Nu ska vi åka till matbutiken och handla lite, så vi hörs sen. Puss <3

//Good morning babes! How are you today? I feel good, went for a walk this morning, listened to music and just enjoyed being here. It was almost empty on the beach walk and the sun was rising straight in my face, there’s just no better way to start the day. It’s a bit warmer here today again so that’s nice! :-) I thought I would start picking out my favorites from the webshops I usually shop at on thursdays. When I asked you last time you seemed to like it! Here’s a look I would’ve loved to wear, a long comfy jacket, a cozy sweater, hat (a must for my ears) and a pair of comfy boots. The bag is a dream, I’ve been looking at Fendi bags for a while and I love them! Now we’re heading to the grocery store to buy some food, so I’ll talk to you later. Hugs <3

3 reaktioner på “WEEKLY PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.