PUERTO BANUS

img_6595
img_6599-2-copy
janni-deler-puerto-banusimg_6580
img_6601

Magical morning walk in Puerto Banus <3

God morgon babes! Såhär ser morgonpromenaderna ut här nu för tiden… Helt galet! Tomt på folk, sen soluppgång och magiskt ljus. Jag skulle verkligen rekommendera folk att åka hit nu om man vill ha en kort resa, fint väder och bara ta det lugnt. Det är inte supervarmt men vill man sola kan man det, vet dock inte hur mycket färg man får men man får D-vitamin iallafall. ;-) Vi har precis ätit frukost efter en skön promenad och planen för dagen är att träna, gå och handla lite mer mat, ha ett möte senare ikväll och sen middag med några vänner som bor här. Känns som en bra fredag! Sjukt att det är fredag redan, den här veckan sprang förbi… Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare, puss och kram <3

//Good morning babes! This is how my morning walks looks like here at the moment… Insane! No people, late sunrise and a crazy light. I would recommend people to go here now if you want a short travel, nice weather and just take it easy. It’s not super warm but if you want to tan you can do that, not sure how tanned you will get but at least you get some D-vitamin. ;-) We just had breakfast after a nice walk and the plan for the day is to work out, go and buy some more food, have a meeting later tonight and then dinner with some friends who lives here. Feels like a good friday! Crazy that it’s friday already, this week just flew by… Hope you guys will have a great day and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “PUERTO BANUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.