VELVET SUIT

janni-deler-velvet-suit-revolvej1370152-redigera-kopia-2
janni-deler-velvet-suit-revolvej1370205-redigera-copy-copy

LPA jumpsuit from Revolve (here!)

Velvet velvet velvet. Älskar det! Älskar den här jumpsuiten också, så himla snygg med en “inbyggd” choker och långa vida ben. Tog tyvärr ingen helkroppsbild men den sitter så snyggt, får fota den igen så ni kan se hela. :-) Vi har precis ätit indiskt till middag och jag ska jobba undan lite och packa för imorgon. Jag blev bokad sista minuten till Sthlm för ett jobb, så jag åker dit imorgonbitti och kommer tillbaka hit fredagmorgon igen. Ska bli mysigt att hänga med min fina mammi imorgonkväll och bara mysa, saknar henne så mycket när jag är här med syster och pappa. <3 Ha en underbar kväll babes, puss!

//Velvet velvet velvet. Love it! Love this jumpsuit as well, so nice with the “built in” choker and long wide legs. Unfortunately I didn’t take a full body pic but it fits so good, have to shoot it again so you can see all of it. :-) We just had indian food for dinner and I’m gonna get some work done and pack some for tomorrow. I got booked on a last minute job in Sthlm, so I’m going there tomorrow morning and will be back here friday morning again. Will be nice to hang out with my amazing mom tomorrow night and just chill, miss her so much when I’m here with my sister and dad. <3 Have a great night babes, hugs!

20 reaktioner på “VELVET SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.