DEZENTRAL

janni-deler-dezentral-lunch-marbellal1160570
janni-deler-dezentral-lunch-marbellal1160561
janni-deler-dezentral-lunch-marbellal1160562
janni-deler-dezentral-lunch-marbellal1160574
janni-deler-dezentral-lunch-marbellal1160564
janni-deler-dezentral-lunch-marbellal1160569

Lunch at Dezentral – always fresh food and different dishes.

God morgon babes! Jag smet ut på en tidig morgonprommis imorse, ville hinna med det innan flyget idag. Ska åka härifrån om typ en timme så det var skönt att få röra på mig innan flyget. :-) Igår åt jag lunch med syster, Jens och pappa, vi gick till Dezentral som jag berättat om tidigare. Det är min systers favorit och ligger nära så vi går dit ganska ofta nu för tiden. :-) Det ligger lite undangömt så man sitter nästan som i en liten trädgård. Dom byter meny varje dag också så man vet aldrig riktigt vad man ska äta, jag körde på chevresallad med rödbetor och avslutade med koffeinfritt kaffe. Har fortfarande inte druckit vanligt kaffe sedan cleansen, så det är över tre veckor sedan nu. Känner verkligen stor skillnad på min energinivå under dagen, älskar det! Nu – packa ihop och åka mot flyget snart. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! I snuck out for an early morning walk this morning, wanted to get that in before the flight today. Will leave in like an hour so it was nice to get moving before the flight. :-) I had lunch with my sister, Jens and my dad yesterday, we went to Dezentral that I’ve told you about before. It’s my sisters favorite and it’s so close by so we go there a lot nowadays. :-) It’s a bit hidden so it feels like your sitting in a small garden. They change menu every day too so you never know what to eat, I went for a goat cheese salad with beetroot and finished with a decaf coffee. I still haven’t had regular coffee since the cleanse, so it’s a bit over three weeks since last time. I feel a huge difference in my energy levels during the day, and I love it! Now – pack up and head to the airport soon. Talk later, hugs <3

13 reaktioner på “DEZENTRAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.