BACKLIGHT MADNESS

img_6713
janni-deler-backlight-madnessj1370702-redigera-2-redigera
janni-deler-backlight-madnessj1370777-redigera
janni-deler-backlight-madnessj1370709-redigera
janni-deler-backlight-madnessj1370730-redigera

Playboy shirt (here!)/ Levis shorts (here!)/ Chanel bag/ Missguided shoes (here!)  -adlinks

Igårkväll var vi ute och plåtade lite för Jons väskföretag, och när solen var påväg ner blev ljuset helt galet… Jag älskar ju motljus men det här var på en helt ny nivå, haha! Jon har gått och blivit proffsfotograf. ;-) Jag körde på en stor tisha, fråga mig inte om playboy texten men jag tyckte tröjan var ball haha, med jeansshorts och höga boots. Nu har jag dock landat i kylan, kom fram till ett kallt Stockholm och det var faktiskt mysigt att se lite snö! Jag hade ju sett framför mig ett vinterland men jag gissar att det mesta smält bort… Mysigt att hänga hos mamma iallfall, vi åt nyss middag och ska snart ut med hunden. :-) Hoppas ni haft en härlig dag, puss och kärlek <3

//Last night we went out to shoot for Jon’s bag company, and when the sun was setting the light just turned crazy… I love backlight but this was on another level, haha! Jon is from now on a pro photographer. ;-) I went for a big tee, don’t ask me about the playboy text but I thought the top was cool haha, with denim shorts and high boots. I just landed in the cold though, arrived to a chilly Stockholm and it was actually pretty cozy to see snow! I saw winter wonderland in front of me before I came here but I guess most of it melted away… Nice to hang out with my mom at least, we just had dinner and will soon go for a walk with the dog. :-) Hope you guys have a great day, kisses and love <3

16 reaktioner på “BACKLIGHT MADNESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.