WEEKLY PICKS

janni-deler-weekly-picks

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. top here! pants here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!  – contains adlinks

God morgon babes! Idag är det torsdag vilket betyder mina veckofavoriter från olika webshoppar. :-) Jag gillar ju verkligen matchande set, och såg det här glittriga. Funkar till både vardags och fest tycker jag och jag hade stylat det som ovan. Med sneakers och en lite ballare jacka på dagen och med klackar och fluffig jacka på kvällen. :-) Snart ska jag in till stan och göra lite ärenden med mamma innan jag ska iväg på plåtning. Plåtningen är anledningen till att jag är här, därför blev det en så kort resa. Flyger tillbaka till Spanien imorgonbitti vid 06.00 igen… Herregud, haha! Peppad på att fota iallafall, det är alltid lika kul. Hörs lite senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Today it’s thursday which means my weekly picks from different webshops. :-) I really like matching sets, and I saw this sparkly one. Works both for day time and party in my opinion and I would style it as above. With sneakers and a cool jacket during the day and with heels and a fluffy jacket at night. :-) Will soon go to town for some errands with my mom before I’m heading for a photoshoot. The photoshoot is the reason I’m here, that’s why it’s such a short trip. I’m flying back to Spain tomorrow morning at 06.00 again… Oh my, haha! Stoked to shoot anyhow, it’s always fun. Talk later, kisses and hugs <3

8 reaktioner på “WEEKLY PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.