STOCKHOLM VISIT

janni-deler-stockholm-visil1160832
janni-deler-stockholm-visil1160831-copy
janni-deler-stockholm-visil1170010
janni-deler-stockholm-visil1170013-copy
janni-deler-stockholm-visil1170004
Snaps from today! <3

Lång dag, wow! Kom precis innanför dörren och ska snart sova, tidigt flyg imorgon bitti. Jag startade dagen med ett besök hos Alex, ville hinna träffa henne nu när jag äntligen var här och ville samtidigt se hennes kontor/butik! Hon är så grym alltså, jag blir alltid lika imponerad av den tjejen. <3 Efter det hann jag med en liten tur på stan med mamma och sen åt vi en snabblunch på Blueberry. Åt en grymt god wrap och juice, älskar alla ställen som finns runtom i Sthlm. Efter det åkte jag ut till ett slott för en plåtning med Nelly, längtar efter att se resultatet. Det kommer ut redan på söndag så jag säger till! :-) Alltid lika kul att plåta med dom, har alltid så kul med gänget! Jag filmade en hel del hela dagen och hade planerat att klippa det nu ikväll men insåg att jag inte skulle få sova nåt då, så den kommer upp snart istället. Hörs imorgon babes, nu ska jag tvätta bort sminket och sova! Puss <3

//Long day, wow! Just got back to my mom and will soon go to bed, early flight tomorrow morning. I started my day with a visit to Alex, wanted to see her now when I’m finally here and I also wanted to see her office/store! That girl is so cool, I always get so impressed by her. <3 After that I strolled around town with mom for a while and then we had a quick lunch at Blueberry. Had a super tasty wrap and juice, love all these places around Sthlm. After that I went to a huge castle for a photoshoot with Nelly, I can’t wait to see the result. It will be out on sunday so I’ll let you know! :-) Always fun to shoot with them, I have so much fun with that crew! I filmed some during the day and I was planning to edit it tonight but I realized that I wouldn’t get any sleep in that case, so it will be up soon instead. Talk tomorrow babes, now I’m gonna wash off my make up and sleep! Hugs <3

17 reaktioner på “STOCKHOLM VISIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.