Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:39 | November 17, 2016

STOCKHOLM VISIT

janni-deler-stockholm-visil1160832 janni-deler-stockholm-visil1160831-copy janni-deler-stockholm-visil1170010 janni-deler-stockholm-visil1170013-copyjanni-deler-stockholm-visil1170004Snaps from today! <3

Lång dag, wow! Kom precis innanför dörren och ska snart sova, tidigt flyg imorgon bitti. Jag startade dagen med ett besök hos Alex, ville hinna träffa henne nu när jag äntligen var här och ville samtidigt se hennes kontor/butik! Hon är så grym alltså, jag blir alltid lika imponerad av den tjejen. <3 Efter det hann jag med en liten tur på stan med mamma och sen åt vi en snabblunch på Blueberry. Åt en grymt god wrap och juice, älskar alla ställen som finns runtom i Sthlm. Efter det åkte jag ut till ett slott för en plåtning med Nelly, längtar efter att se resultatet. Det kommer ut redan på söndag så jag säger till! :-) Alltid lika kul att plåta med dom, har alltid så kul med gänget! Jag filmade en hel del hela dagen och hade planerat att klippa det nu ikväll men insåg att jag inte skulle få sova nåt då, så den kommer upp snart istället. Hörs imorgon babes, nu ska jag tvätta bort sminket och sova! Puss <3

//Long day, wow! Just got back to my mom and will soon go to bed, early flight tomorrow morning. I started my day with a visit to Alex, wanted to see her now when I’m finally here and I also wanted to see her office/store! That girl is so cool, I always get so impressed by her. <3 After that I strolled around town with mom for a while and then we had a quick lunch at Blueberry. Had a super tasty wrap and juice, love all these places around Sthlm. After that I went to a huge castle for a photoshoot with Nelly, I can’t wait to see the result. It will be out on sunday so I’ll let you know! :-) Always fun to shoot with them, I have so much fun with that crew! I filmed some during the day and I was planning to edit it tonight but I realized that I wouldn’t get any sleep in that case, so it will be up soon instead. Talk tomorrow babes, now I’m gonna wash off my make up and sleep! Hugs <3


17 kommentarer17 kommentarer om “STOCKHOLM VISIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Janni!
  Kan inte du göra ett inlägg (eller vlogg) där du berättar hur du färgar/bleker ditt hår!? Slungor? Färgar botten, underhåret? Vilken färg, beige guld? Det har den perfekta färgen, kombinationen och precis vad jag är ute efter men blir aldrig nöjd, antingen blir det för ljust eller för mörkt eller fel nyans… Förstår att du gör det hos frisör men du kanske har ett hum om hur hen gör!? :) skulle bli super glad om du ville berätta!

  Reply
 • Åh jag vet inte hur han gör faktiskt… :-( Slingor iallafall! Xx

  Reply
 • Where are you’re sweather from?? ❤️ Btw i love you’re blog and YouTube Channel!!!

  Reply
 • Rebecca Minkoff! :-) Xx

  Reply
 • I’d love to visit Stockholm!

  Discover my latest post about how to wear fur!
  http://www.mgluxurymarket.com/shooting-winter-lights/

  Have a nice evening! MG

  Reply
 • Åh jag tyckte det såg ut som Wenngarns slott på bilden på Insta. Hade jag rätt?

  Reply
 • Det var Bogesunds slott :-) Xx

  Reply
 • Vad roligt med Nellykampanjen, ser fram emot att se resultatet! :)

  Reply
 • Vad roligt att du har plåtat med Nelly och jag ser också fram emot bilderna :-D

  Reply
 • Hope you have a safe flight <3
  xx Isabella from @angulo28blog
  http://www.angulo28blog.com/black-lace/

  Reply
 • Åhh låter som en så bra dag! <3

  Reply
 • Such lovely photos. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hejjj Trevlig Att halsa Pa Alex ..Ha Supeer Helg Tc X

  Reply
 • Looove your sweater, where is it from? Btw. you are such a nice girl, and a really big inspiration. Love watching you and Jon´s vlogs, and of course read your blog :)

  Reply
 • From Rebecca Minkoff. :-) Thanks babe!! <3

  Reply
 • Where is your sweater from, can you start writhing were your clothes are from in the end of the post? That would be great! Pus pus

  Reply
 • I usually always do that, but I forgot here. It’s from Rebecca Minkoff :-) Xx

  Reply