HAPPY PLACE

janni-deler-happy-placel1170329
janni-deler-happy-placel1170340
janni-deler-happy-placel1170343-copy
janni-deler-happy-placel1170341

Back here again, but just for one day… <3

Så härligt att vara tillbaka här, det är alltid lika skönt. Jag har varit sjukt sliten hela dagen idag dock, försökte vila en stund i skuggan men det gick inte. Får gå och lägga mig tidigt istället! :-) Jag har iallafall tagit en dusch, har ansiktsmask på nu och så har jag packat väskorna… Vi åker imorgon igen nämligen, det var därför jag åkte tillbaka hit så snabbt. Vi ska till Miami!! Har inte varit där på evigheter, vi ska dit på en grej som jag tyvärr inte kan berätta ännu men ni får veta det längre fram. Hatar att ha hemligheter men får tyvärr inte berätta. Nu inväntar vi thaimat och sen ska jag försöka släcka ner datorn snabbt, flyget går 07.00 så det är en riktigt tidig morgon imorgon igen. Ha en underbar kväll, puss och kram <3

//Feels great to be back here, it’s just always nice. I’ve been so tired all that though, tried to rest for a while in the shade but I couldn’t. Have to go to bed early tonight instead! :-) I’ve had a shower, having a face mask on at the moment and I’ve packed my bags… We’re leaving tomorrow actually, that’s why I flew back here so fast. We’re going to Miami!! Haven’t been there in ages, we’re going there for a thing I can’t tell you guys yet unfortunately but you’ll get to know it later on. Hate to have secrets but I can’t tell you yet. Now we’re waiting for some thai food and then I’ll try to close down my computer early, our flight is at 07.00 so it’s a super early morning tomorrow as well. Have a great night, kisses and hugs <3

20 reaktioner på “HAPPY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.