DENIM AND CROP TOPS

janni-deler-denim-crop-topsl1160603-copy
janni-deler-denim-crop-topsl1160642-copy
janni-deler-denim-crop-topsl1160672-copy
janni-deler-denim-crop-topsl1160608-copy
janni-deler-denim-crop-topsl1160655-copy
janni-deler-denim-crop-topsl1160634-copy

RayBan glasses/ Na-Kd top (here!) jacket (here!) jeans (here!) and shoes (here!)/ Rebecca Minkoff bag – contains adlinks

Touchdown Miami! Känns underbart att vara här, vi hade en skön resa över med god mat och några timmars sömn. Har kollat en del film också, haha! Gör alltid det när jag flyger. ;-) Här är det runt 26 grader och sol så det känns som full sommar. Många av er har frågat efter mer “varmare” outfits så jag har försökt plåta några senaste tiden. Här är en look från Spanien, där blev det faktiskt kyligare på eftermiddag/kvällar där så den här kappan användes en hel del. Tycker verkligen att det är den perfekta kappan, gillar att den är så lång. Varm är den också och i en mörkblå färg… :-) Nu ska vi landa lite här och ha en lugn kväll (tidsskillnad), hoppas ni har/hade en grym lördagkväll så hörs vi imorgon! Puss och kram <3

//Touchdown Miami! Feels great to be back, we had a nice trip over here with good food and a few hours of sleep. Watched a few movies as well, haha! I always do that when I fly. ;-) The weather here is around 26 degrees and sunny so it feels like full summer. Many of you have asked for more “warmer” outfits so I’ve tried to shoot some lately. Here’s a look from Spain, where it actually got colder in the afternoon/nights so I wore this coat a bit. I really think it’s the perfect coat, I like that it’s so long. It’s warm too and in a dark blue color… :-) Now we’re gonna land here a bit and have a calm night (time difference), hope you guys will have/had a great saturday night and I’ll talk to you tomorrow! Kisses and hugs <3

18 reaktioner på “DENIM AND CROP TOPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.