LADY IN RED

janni-deler-lady-in-redl1160736-redigera
janni-deler-lady-in-redl1160722-redigera
janni-deler-lady-in-redl1160751-redigera
janni-deler-lady-in-redl1160749-redigera

Na-Kd choker (here!) and dress (here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!) – adlinks

God morgon från Miami! Vi hade fullt upp hela eftermiddag/kvällen igår så när jag väl kom till rummet så var jag alldeles för trött för att blogga. Nu är klockan 5 på morgonen och jag är pigg igen, haha! Ibland är jetlag riktigt härligt. Här är min andra look jag hade i videon, en fin och skön klänning som funkar om man ska ut på middag eller ut och festa. Kanske till och med känns lite julig, bara för att den är röd. ;-) Vi har det super här borta iallafall, fint väder och fullt upp. Nu ska jag smyga upp och göra en kopp kaffe, jag gillar att vara vaken i mörket och sitta och jobba. Tycker det är så mysigt! :-) Hörs lite senare, puss <3

//Good morning from Miami! We were super busy all afternoon/night yesterday so when I finally came to the room I was way too tired to blog. Now it’s 5 in the morning and I feel energised again, haha! Sometimes I love jetlag. Here’s my second look I wore in the video, a beautiful and comfy dress that works for dinner or party. Maybe even feels a bit christmassy, just because it’s red. ;-) We have a great time over here, the weather is amazing and we have a busy schedule. Now I’m gonna sneak up and make a cup of coffee, I like to be awake in the dark and just sit and work. Think it’s so cozy! :-) Talk later, hugs <3

15 reaktioner på “LADY IN RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.