LIKE A QUEEN

nelly_01_183-copy
janni-deler-nelly-queen
nelly_03_137-1

1st look: Choker here!/ Dress here!/ Shoes here!    2nd look: Gold dress here!/   3rd look: Dress here!/ Shoes here!   – adlink

Like a queen! Här kommer resultatet från plåtningen jag gjorde i Stockholm tillsammans med Nelly och deras kampanj Dress Like a Queen (HÄR är hela kampanjen). Jag ÄLSKAR resultatet! Jag har ju jobbat med Nelly sedan jag började blogga i princip, och jag älskar allt dom gör. Stylingen på plåtningen kunde inte bli bättre, jag kände mig som en riktig queen som hängde på mitt slott. ;-) Ledsen över att jag missade festen men jag hade den här resan till Miami inbokad, så jag fick åka och plåta en dag tidigare än alla andra… Well, next time! Nu har deras julkampanj dragit igång och det är störst fokus på festkläder, och som alltid tycker jag att man kan klä upp eller ner plagg till både fest och vardag. Det finns en hel del julklappstips också, något jag skulle behöva börja ta tag i… Haha! Puss och kram mina queens, ha en fin kväll! <3

//Like a queen! Here’s the result from the shoot i did in Stockholm together with Nelly and their campaign Dress Like a Queen (HERE you’ll find the campaign). I LOVE the result! I’ve been working with Nelly since I started blogging almost, and I love everything they do. The styling for the shoot couldn’t be better, I felt like a true queen hanging out in my castle. ;-) I’m sad for missing out on the party but I had this trip to Miami booked, so I had to go one day before everyone else to shoot… Well, next time! Now their Christmas campaign has started and the main focus is party clothes, and as always I think that you can dress up or down pieces for either party or an everyday look. There’s lots of christmas gift tips as well, something I should start thinking about… Haha! Kisses and hugs my queens, have a great night! <3

In collaboration with Nelly.com.

18 reaktioner på “LIKE A QUEEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.