BLACK ON BLACK

janni-deler-black-on-blackl1170592-redigera
janni-deler-black-on-blackl1170686-redigera
janni-deler-black-on-blackl1170669-redigera
janni-deler-black-on-blackl1170674-redigera
janni-deler-black-on-blackl1170625-redigera

Missguided dress (here!)/ Gucci bag/ Levis shorts (here!)/ Saint Laurent shoes (here!)  – adlinks

Halloj babes! Precis vaknat här i Miami, tidigt som vanligt men det gör inte så mycket då vi åker tillbaka till Europa idag… Det var en kortis här vilket var lite tråkigt, hade gärna stannat längre men vi har haft det underbart! Såhär såg jag ut igår, en svart silkesklänning (som jag var tvungen att ha shorts under, alldeles för kort haha) med mina favoritboots. Vad har hänt med mig? Jag har nog aldrig haft så mycket svart på mig som sista tiden, haha! Anyway, idag har vi lite saker vi måste göra och senare ikväll flyger vi hemåt. Ska bli skönt att komma hem till Monaco, packa upp och mysa där i några dagar. Hörs innan flyget, puss <3

//Hey babes! Just woke up here in Miami, early as usual but I like it since we’re heading back to Europe today… It was a short trip which is a bit sad, would’ve loved to stay here for a few more days but we’ve had a great time! This was my look for yesterday, a black silk dress (that I wore with shorts under, it was way too short haha) with my favorite boots. What happened to me? I don’t think I’ve ever worn this much black as I’ve had lately, haha! Anyway, we have a few things to do today and later tonight we’re flying home. Will be nice to get back home to Monaco, unpack and just chill there for a few days. Talk before the flight, hugs <3

13 reaktioner på “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.