BEACHIN’

janni-deler-beach-miamil1170480-redigera
janni-deler-beach-miamil1170496
janni-deler-beach-miamil1170523-redigera
janni-deler-beach-miamil1170506
janni-deler-beach-miamil1170511

Enjoying the beach for a while! Wearing RayBan glasses/ Missguided swimsuit/ Levis shorts

Vi hann med en sväng till stranden, även om det bara var i typ 30 minuter var det skönt att få lite sol och slappna av. Jag har faktiskt varit ganska duktig på att slappna av lite senaste tiden, jag är annars grym på att bara köra på och inte tänka så mycket. Nu har vi varit här och haft ett ganska fullspäckat schema och jag har tillåtit mig själv att inte stressa och få panik över att jag inte fotar så mycket, skaffar material osv. Känns som att det har gett mig en nytändning och jag blir mer sugen på att fota, redigera, filma och skaffa material. :-) Känns underbart! Nu ska vi åka mot flygplatsen så vi hörs när vi har mellanlandning (i 7 timmar för övrigt… Haha!). Puss och kram <3

//We had time to pass by the beach, even if it was for only 30 minutes it was nice to get some sun and just relax. I’ve actually been pretty good at relaxing lately, I’m usually the one who just keeps going and don’t think to much. Now when we’ve been here with a pretty hectic schedule I’ve told myself not to stress and panic about not shooting so much, creating content etc. Feels like it’s given me some kind of boost and now I just want to shoot, edit, film and create content. :-) Feels amazing! Now we’re heading to the airport so I’ll talk to you when we have our layover (for 7 hours… Haha!). Kisses and hugs <3

22 reaktioner på “BEACHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.