BLACK FRIDAY START

janni-deler-blackfriday-faves

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!  -contains adlinks

God morgon babes! Jag startar den här torsdagen med massa scroll på olika webshops – och den här veckan är det extra roligt… Imorgon är det ju black friday vilket betyder massa rea! Ovan är några favoriter från Asos som kör 20% off allt med koden “GOGOGO” (spana in, så mycket snygga grejer!) och även Shopbop som har koden “GOBIG16” för massa olika rabatter. Hett tips till er! :-) Jag satte ihop en look för dagen och en för kvällen ovan! Idag regnar det i Monaco så vi ligger hemma och väntar på att solen ska komma fram, jag som ville starta dagen med en promenad… Det vräkte ner utanför dock så jag skippade det, haha! Hörs lite senare, puss <3

//Good morning babes! I started this thursday with lots of scrolling through webshops – and this week it’s extra fun… Tomorrow black friday starts which means lots of sale! Above are some favorites from Asos that started with 20% off everything with the code “GOGOGO” (check it out, so many nice things!) and also Shopbop with the code “GOBIG16” for lots of different discounts. Great tip to you guys! :-) I created one look for the day and one for the night above! Today it’s raining here in Monaco so we’re just hanging out at home waiting for the sun to come out, I really wanted to start my day with a walk… The rain was pouring down though so I skipped it, haha! Talk later, hugs <3

4 reaktioner på “BLACK FRIDAY START”

Leave a Reply

Your email address will not be published.