BLACK & YELLOW

janni-deler-black-yellowl1180199-redigera
janni-deler-black-yellowl1180169-redigera
janni-deler-black-yellowl1180228-redigera
janni-deler-black-yellowl1180180-redigera-copy
janni-deler-black-yellowl1180192-redigera
janni-deler-black-yellowl1180230-redigera

RayBan glasses (here!)/ Gina Tricot sweater (similar here!)/ Nelly jeans (here!)/ Gucci bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)  – contains adlinks

Dagens look! Jag fortsätter med det svarta… Lägger till lite färg iallafall, idag blev det väskan (som vanligt) och skorna. Min grymma vän Jennie Ellen har släppt lite nya skor, och jag tyckte dom här var så sjukt balla! Jag brukar sällan ha spetsiga klackar, men jag föll för dessa. :-) Kunde dessutom knata runt i dom på stan hela dagen, så sköna är dom också haha! Monaco har julpyntat lite och det är alltid så fint, även om det känns lite komiskt för mig som förknippar julen med snö och kyla, här är det snarare vita granar mixat med palmer… Härligt det också, jag älskar ju palmer! ;-) Vi har haft en skön dag så får se vad vi gör nu ikväll, Jon och jag funderade på att gå ut och äta så vi får se om vi tar oss ut. PUSS <3

//Today’s look! I’m continuing with the black… Adding some color at least, today I went for the bag (as usual) and the shoes. My amazing friend Jennie Ellen released some new shoes, and I thought these were so cool! I usually never wear pointy shoes, but I fell for these. :-) Could walk around town all day in them too, so they’re comfy haha! Monaco is getting decorated for christmas and it always looks so pretty, even if it feels a bit weird to me who thinks of snow and cold when thinking about christmas, here they have white christmas trees mixed with palm trees… That’s nice too, I love palm trees! ;-) We’ve had a nice day so we’ll see what to do tonight, Jon and I were thinking about going out for dinner so we’ll see if we will. HUGS <3

11 reaktioner på “BLACK & YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.