MONACO DECORATION

janni-deler-monaco-decorationl1180155
janni-deler-monaco-decorationl1180244
janni-deler-monaco-decorationl1180252
janni-deler-monaco-decorationl1180287-copy
janni-deler-monaco-decorationl1180256
janni-deler-monaco-decorationl1180260
janni-deler-monaco-decorationl1180264
janni-deler-monaco-decorationl1180262

Strolling around a Christmas decorated Monaco yesterday <3

God morgon hjärtan! Såhär fint är det här nu, nu kanske ni förstår bättre när jag sa att det är vita granar mixat med palmer. ;-) Lite fejk-snö i form av bomull eller vad det nu är, man tager vad man haver haha! Det var så skönt att strosa runt, dricka kaffe och bara hänga med lite vänner. Känns som vi har stressat runt en del senaste tiden så det kändes skönt att ha en dag med lite “paus”. Det betyder dock att jag har en miljard saker att göra idag, men känner att jag fick energi igår. :-) Jag startade dagen med en promenad och halvvägs så träffade jag en ung kille som kollar alla vloggar och följer oss på instagram så vi gick resten av promenaden ihop och snackade om livet. Så härlig start på dagen, älskar att träffa er som läser/följer våra äventyr och få ett ansikte på er. Nu ska vi ut och filma en grej som kommer upp senare idag, så vi hörs sen! PUSS <3

//Good morning loves! This is how beautiful it is here now, now you may understand what I meant when I said there’s white trees mixed with palm trees here. ;-) Some fake snow in the form of cotton or whatever it is, you take what you got haha! It was so nice to just stroll around, have coffee and just hang out with friends. Feels like we’ve been stressing around a lot lately so it was nice with a “pause” day. That means that I have a million things to do today though, but I feel that I got energy from yesterday. :-) I started my day with a walk and half way through it I met a young guy who watches all the vlogs and follow us on instagram so we walked the rest together and talked about life. Such a nice start of the day, I love to meet you guys who reads/follows our adventures and to get a face on you. Now we’re heading out to film something that I’ll post later today, so I’ll talk to you later! HUGS <3

16 reaktioner på “MONACO DECORATION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.