BREAKFAST IN BED

janni-deler-cravingl1180101
janni-deler-cravingl1180108-copy
Fave combo – smoothie with peanut butter (here!).

God morgon babes! Jag sov ut lite imorse, så himla skönt. Gick upp vid 08.30 vilket är sent för att vara jag… Haha! Gick en lång promenad på en timme, jag brukar oftast gå typ 40 min men det var så skönt ute så jag fortsatte bara knata. När jag kom hem var jag varm och då är jag alltid sugen på smoothie, och jag får liksom inte nog. Har ätit en del gröt till frukost senaste tiden men idag blev det smoothie! En halv banan, frysta hallon, blåbär, en tsk jordnötssmör och en skopa vanilla ice cream protein (här!). Jag använder nästan alltid proteinpulver i mina smoothies, jag tycker dom blir så mycket “fluffigare” och det blir en annan smak. :-) Toppade med lite kokos och extra jordnötssmör. Jag är beroende av jordnötssmör, haha! Hoppas ni har en härlig start på dagen, vi hörs lite senare. PUSS <3

//Good morning babes! I slept in a bit this morning, felt so good. Woke up at 08.30 which is late for me… Haha! Went for a long walk for an hour, I usually walk for about 40 min but it was so nice outside so I just kept on walking. When I got back home I was warm and then I always feel like having a smoothie, and I can’t get enough. I’ve been eating a lot of oatmeal for breakfast lately but today I went for smoothie! Half a banana, frozen raspberries, blueberries, a tsb peanut butter and a scoop of vanilla ice cream protein (here!). I use protein powder in my smoothies almost always, I think it gets so much more “fluffy” and a different flavor. :-) Topped it with some coconut and some extra peanut butter. I’m addicted to peanut butter, haha! Hope you guys have a great start of the day, talk to you later. HUGS <3

In collaboration with Fitnessguru.

10 reaktioner på “BREAKFAST IN BED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.