PINK

janni-deler-pink-vestdsc_2586-redigera
janni-deler-pink-vestdsc_2547-redigera
janni-deler-pink-vestdsc_2590-redigera
janni-deler-pink-vestdsc_2534-redigera
janni-deler-pink-vestdsc_2569-redigera

Leon Gormakh vest (here!)/ H&M shirt/ Janni for Sanne Alexandra pants (old)/ Hugo Boss bag/ Christian Louboutin heels

Touchdown Bali!! Äntligen framme efter en lång resa, den kändes dock väldigt kort och gick super hela vägen. :-) Så skönt när resandet är så, speciellt efter resan hem från Miami som var katastrof haha! Jag hade tänkt blogga i Singapore när vi mellanlandade men vi hade bara 40 minuter på oss så vi hoppade direkt på nästa flyg. Här kommer en till look från Monaco, hade fått lite frågor om den här västen som någon såg en bit av för ett tag sedan. Älskar den! Så mysig att ha när man antingen sitter och fikar/går på stan och även när man ska ut på middag. Gillar att den är så speciell, jag blir glad av den. :-) Nu – försöka sova så vi kommer in i rätt dygnsrytm här… Hörs senare, puss <3

//Touchdown Bali!! Finally here after a long trip, it felt like it was super short though and everything went great all the way. :-) It’s so nice when traveling is like that, especially after our trip back from Miami which was a disaster haha! I was planning to blog in Singapore but when we landed we only had 40 minutes before the next flight. Here’s another look from Monaco, got some questions about this vest that someone saw a piece of a while back. I love it! So cozy to have when you’re out having a coffee/walking around town and also when you’re heading out for dinner. Like that it’s so special, this one makes me happy. :-) Now – try to get some sleep so I get in the right time zone… Talk later, hugs <3

15 reaktioner på “PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.