Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:01 | November 30, 2016

HOME AWAY FROM HOME

janni-deler-home-away-from-home-balil1180586 janni-deler-home-away-from-home-balil1180581-copy janni-deler-home-away-from-home-balil1180589

Home away from home! <3 We’re staying at Chandra Villas again!

God morgon från den här underbara platsen! Känns fantastiskt att vara tillbaka här, även om jag hade lite svårt att sova (jetlag) så känns det okej att vara lite trött när man vaknar upp här. ;-) Vi bor på Chandra som har blivit lite av vårt ställe när vi kommer hit (vi bodde här år 2014 och tidigare i år), nu är det tredje gången jag är på Bali och vi har bott här varje gång. Första resan vi gjorde 2014 så hoppade vi runt lite bland hotell men det här stället är vår favorit, och nu känns alla som vänner så när man kommer till receptionen kramar man om alla. Underbart, haha! Vi ska dock bara stanna här en dag, imorgon åker vi vidare till Lombok som är en annan ö. Ska bli sjukt kul att utforska lite mer! Idag är planen att ta det lugnt, sola lite och äta gott. Ska försöka att inte somna under dagen så jag kan sova ikväll. :-) PUSS <3

//Good morning from this amazing place! Feels great to be back here, even if I had a hard time sleeping (jetlag) it feels ok to be a bit tired when you wake up here. ;-) We’re staying at Chandra that has become our place when we’re here (we stayed here 2014 and earlier this year), it’s the third time I’m in Bali and we’ve stayed here every time. The first trip we did here in 2014 we changed hotels a few times but this is our favorite, and now everyone here feels like our friends so when we come to the reception we hug everyone. Amazing, haha! We’re just gonna stay here for one day though, tomorrow we’re heading to Lombok which is another island. Will be super fun to explore some more! Today our plan is to take it easy, tan a bit and eat good food. Gonna try not to fall asleep during the day so I can sleep tonight. :-) HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “HOME AWAY FROM HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad är det för “uppdrag” ni åkt till Bali/Lombok för?
  Kommer vi att få veta nu eller är det hemligt?
  Lombok lär vara ett bra ställe för surf så det har kanske
  något just med surfing att göra?

  Reply
 • So beautiful..hope you have an amazing time!!

  http://www.leftbanked.com

  Reply
 • Underbart! Alltid kul när personal känner igen en och välkomnar en med hela sitt hjärta. ?

  Reply
 • It looks amazing! I want to go there so bad. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • looks like you’re gonna have an amazing time <3 http://enjoybypaula.com

  Reply
 • Hi lovely,

  Congrats, your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine

  Reply
 • Åh vilket paradis ni bor på och jag blir så avis på ditt underbara liv! :-D

  Reply
 • åh vad underbart! längtar såå mycket efter palmer och värme nu <3

  Reply
 • Kommer du göra ett “julklappstips”-inlägg under December?
  Om du inte hade planerat att göra det, kan du kanske tänka om och göra ett iaf? heheh

  ha det fantastiskt i Bali och Lombok

  Reply
 • Oh Janni, I am so jealous, Bali is just so nice and relaxing. You have to surf more this time, it is such a great workout and it just makes you so happy.
  Have a nice trip and enjoy every minute of it! Besos

  Reply
 • Åh var är klänningen/jumpsuiten ifrån?? Den röda <3 Så fin!!!!

  Reply
 • Från Bik Bok :-) <3

  Reply
 • Hej!
  Jag ska till Bali i tre veckor över jul och nyår och har sett att du har gjort en Bali-guide år 2014. Nu när du har varit på Bali några fler gånger undrar jag om du skulle kunna göra en uppdaterad Bali-guide? Vore så roligt eftersom det verkar som att du och Jon inte alltid åker till de ställen som de flesta turister besöker utan mer unika platser.

  Kram! //Tilda

  Reply
 • Hej söta! Åh jag ska se om jag kan få till det!! :D Kram!

  Reply