Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | December 1, 2016

SELLING MY CLOTHES PT. 2

janni-deler-iced-coffeedsc_3251-redigera janni-deler-off-shoulder-jumpsuitdsc04936 janni-deler-subway-newyork5f4a9427 janni-deler-golden-pants-lindexdsc_1155 janni-deler-printed-silk-by-malinasdsc_1028 janni-deler-storm-rider-vestl1002437 janni-deler-stair-greece-missholly-dressdsc07486

Time for round two of selling my clothes – find my shop HERE!

Babes, nu är det dags för lite påfyllning i min shop där jag säljer mina kläder! Wow vad ni shoppade sist, kul!! Nu har jag rensat ordentligt så nu kör vi vidare med omgång två, massa nya jackor, klänningar, skor och allt möjligt (smakprov ovan). En salig blandning, haha! Tycker det är så kul när kläderna kan komma till användning och få en ny ägare! :-) Jag gör ju detta tillsammans med Sellpy som hämtar upp kläder/saker man vill sälja, de fotar allt och säljer det åt dig så det enda du behöver göra är att rensa och packa ihop kläderna. Så skönt för såna som är lata som jag, skulle aldrig ta tag i att fota allt, lägga ut och skicka det själv… Hoppas ni hittar något ni gillar! Hälften av vinsten går även den här gången till Världsnaturfonden WWF. <3 Happy shopping, puss och kram!

//Babes, now it’s time for round two in my shop where I sell my stuff (still only shipping in Sweden, so sorry!)! Wow you guys were shopping last time, so much fun!! Now I’ve cleaned out all I can so time for the second round, lots of new jackets, dresses, shoes and everything (you can see some of the pieces above). A great mix, haha! I think it’s great when the clothes gets used and gets a new owner! :-) I’m doing this together with Sellpy that picks up your clothes/stuff you want to sell, they shoot it and sell it for you so all you have to do is clean out and pack it up. So nice for someone like me who’s way too lazy, I would never shoot it all, put it online and ship it on my own… Hope you will find something you like! I will donate half of the profit to WWF (charity) this time also. Happy shopping, kisses and hugs!


17 kommentarer17 kommentarer om “SELLING MY CLOTHES PT. 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hello Janni,
  I would loooove to buy one of your small bags, but I don’t live in Sweden. What can I do now?
  Besos

  Reply
 • I will try to get it world wide shipping in the future!! <3

  Reply
 • Also looking forward to being able to buy anything of your clothes, but I’m not from Sweden either…

  Reply
 • I promise to try my best to get world wide shipping next time! <3

  Reply
 • Åh vad fina saker! :-) Kolla gärna in vår tvilling blogg! wlaukkanens.se

  Reply
 • So sad that I’m not from sweden! You have so many amazing clothes! Love your style a lot!
  Lucie, x

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Åh va kul! Shoppade både förra gången och nu haha! Tycker det är så bra att du skänker till WWF!! ?

  Reply
 • Vad kul att höra!! :D KRAM!

  Reply
 • Pretty pieces! Too bad you don’t ship outside Sweden…

  Sabina | I’ve Got Sunshine

  Reply
 • Hej! Jag lyssnade precis på er “Couples Q&A”. När ni sa att ni aldrig hade haft ett riktigt bråk och att Jon aldrig sett dig gråta, undrade jag hur nära ni är i ert förhållande? Jag har aldrig haft ett förhållande längre än 3 år, men jag har givetvis bråkat någon gång och definitivt sett mina extjejer gråta.
  Kan man vara nära utan att ha gått igenom bråk, sett varandra gråtit? Om det fungerar är det ju fantastiskt!

  Reply
 • Halloj! Ja det stämmer, vi bråkar sällan (småtjaffs ibland), och jag har typ aldrig sett mig själv gråta. Gråter nästan aldrig, don’t ask me why! Vi är nära varandra ändå, vi gillar bara inte att bråka. :-) För oss funkar det iallafall!

  Reply
 • Selling them is a great way to re use clothing! Such a great idea x I wish you shipped to the US.

  I daily blog from LA! For more travel and fashion check out my blog, it would mean a lot to me x http://www.thefeetonearth.com

  Reply
 • Cant wait for you to open a store with world wide shipping!!! PLeaseeee
  xx Isabella from @angulo28blog
  http://www.angulo28blog.com/welcome-december/

  Reply
 • Åh så himla snygga outfits! :-D Kramis

  Reply
 • Såg att den översta bilden på jumpsuiten är såld, var köpte du den som ny?

  Reply
 • Det är ett set, från Nelly men längesen… :-(

  Reply
 • Bonjour Janny serait t il possible de mettre aussi en euros?

  Reply