SELLING MY CLOTHES PT. 2

janni-deler-iced-coffeedsc_3251-redigera
janni-deler-off-shoulder-jumpsuitdsc04936
janni-deler-subway-newyork5f4a9427
janni-deler-golden-pants-lindexdsc_1155
janni-deler-printed-silk-by-malinasdsc_1028
janni-deler-storm-rider-vestl1002437
janni-deler-stair-greece-missholly-dressdsc07486

Time for round two of selling my clothes – find my shop HERE!

Babes, nu är det dags för lite påfyllning i min shop där jag säljer mina kläder! Wow vad ni shoppade sist, kul!! Nu har jag rensat ordentligt så nu kör vi vidare med omgång två, massa nya jackor, klänningar, skor och allt möjligt (smakprov ovan). En salig blandning, haha! Tycker det är så kul när kläderna kan komma till användning och få en ny ägare! :-) Jag gör ju detta tillsammans med Sellpy som hämtar upp kläder/saker man vill sälja, de fotar allt och säljer det åt dig så det enda du behöver göra är att rensa och packa ihop kläderna. Så skönt för såna som är lata som jag, skulle aldrig ta tag i att fota allt, lägga ut och skicka det själv… Hoppas ni hittar något ni gillar! Hälften av vinsten går även den här gången till Världsnaturfonden WWF. <3 Happy shopping, puss och kram!

//Babes, now it’s time for round two in my shop where I sell my stuff (still only shipping in Sweden, so sorry!)! Wow you guys were shopping last time, so much fun!! Now I’ve cleaned out all I can so time for the second round, lots of new jackets, dresses, shoes and everything (you can see some of the pieces above). A great mix, haha! I think it’s great when the clothes gets used and gets a new owner! :-) I’m doing this together with Sellpy that picks up your clothes/stuff you want to sell, they shoot it and sell it for you so all you have to do is clean out and pack it up. So nice for someone like me who’s way too lazy, I would never shoot it all, put it online and ship it on my own… Hope you will find something you like! I will donate half of the profit to WWF (charity) this time also. Happy shopping, kisses and hugs!

17 reaktioner på “SELLING MY CLOTHES PT. 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.