SURF MORNIN’

janni-deler-surf-lombokdsc00021
janni-deler-surf-lombokdsc00047-copy
Morning surf and smoothie jar <3

God morgon babes! Här är det eftermiddag och vi inväntar solnedgången, har precis tagit en massage här i villan vi bor i. Kan inte klaga på livet just nu! Vi gick upp sjukt tidigt imorse och jag fick till hela 2,5 timmes sömn, får jag inte sova inatt vet jag inte vad jag gör haha! Har knappt sovit på tre dygn så energin är inte på topp men jag njuter av att vara här. Vi drog ut och surfade imorse och jag tog några vågor igen, det är verkligen grymma vågor här. Vill ha lite mer energi bara så jag kan lära mig mer! :-) Efter 2,5 timmes surf blev det en andra frukost på ett fik vid vattnet, jag åt en smoothie jar med nötter, kokos och en proteinboll som topping. Riktigt bra kombo! Nu ska vi njuta av solnedgången, vi hörs senare. Puss <3

//Good morning babes! Here it’s afternoon now and we’re waiting for the sun to set, I just had a massage here in the villa we stay in. I can’t complain about life right now! We woke up super early this morning and I got about 2,5 hours of sleep, if I can’t sleep tonight I have no idea what I’m gonna do haha! Have barely slept anything for three nights so my energy is not on top but I enjoy being here. We went out to surf this morning and I got a few waves again, the waves are great here. Just want some more energy so I can learn more! :-) After 2,5 hours surf we had a second breakfast at the café by the water, I had a smoothie jar with nuts, coconut and a protein ball as topping. Such a nice combo! Now we’re gonna enjoy the sunset, talk to you later. Hugs <3

22 reaktioner på “SURF MORNIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.