BEACHY DRESS

janni-deler-beachy-dressl1180830-redigera
janni-deler-beachy-dressl1180872-copy
janni-deler-beachy-dressl1180879

NA-KD necklace (here!) – adlink/ Faithfull the brand dress (here!)

Dagens slappa look! Sköna, tunna klänningar är typ allt som går att ha på sig här. Det är ganska mycket regn den här perioden på året, men det gör liksom inget. Det är sol, sen regnar det några minuter, sol och så håller det på så under dagen. Ganska skönt och uppfriskande faktiskt! :-) Hur magisk är den här trappan btw? Det är i villan vi bor i, ska visa er lite bättre bilder och berätta mer om den. Utsikten från villan är helt sjuk, ett stort hav av palmer och sen ser man havet på båda sidorna. Underbart att sitta ute på kvällen och höra vågorna slå utanför! Nu ska jag släcka ner datorn och hålla alla tummar och tår jag har att jag får sova ikväll. Snälla kan ni hålla tummarna också, haha! Puss och kram, kommer tillbaka med mer power här imorgon förhoppningsvis! <3

//Today’s chill look! Comfy, thin dresses is all you can wear here. It’s raining a lot here this time of the year, but it doesn’t matter. The sun is out, then it rains for a few minutes, sun comes back and it goes on like that during the day. Pretty nice and refreshing actually! :-) How magical are these stairs btw? It’s in the villa we stay in, will show you better pictures and tell you more about it. The view from the villa is insane, a huge area filled with palm trees and then you can see the ocean on both sides. It’s amazing to sit outside at night and listen to the waves! Time for me to shut down my computer and keep all the fingers and toes I have that I will get to sleep tonight. Can you please keep yours crossed too, haha! Kisses and hugs, will be back here with more power tomorrow hopefully! <3

17 reaktioner på “BEACHY DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.