LOMBOK VLOG

A vlog from our day here in Lombok!

Söndag betyder vlogg-dag, så här kommer en vlogg från resan här. :-) Vi har som sagt haft lite otur med vädret, men det har inte gjort något alls. Tycker mest att det är lite mysigt, speciellt när man är i vattnet. Något som var mindre mysigt var när jag och Jon fick soppa-torsk mitt i spöregnet och var tvungna att gå upp för den långa backen upp till villan haha! Men det var kul det också, sånt man minns ni vet! ;-) Idag blev det en utflykt till en strand också, vi har ju mest surfat så det var kul att se något annat. Jag vill bocka av vattenfall och lite mer saker innan vi åker härifrån, så vi får se vad vi hinner med. Hoppas ni gillar videon, så hörs vi imorgon. Puss och kärlek <3

//Sunday means vlog day, so here’s a vlog from the trip. :-) As I’ve mentioned we’ve had some bad luck with the weather, it hasn’t bothered us at all though. I mostly think it’s pretty cozy, especially when you’re in the water. Something less cozy was when me and Jon ran out of gas in the middle of the mega rain and had to walk up the steep hill to the villa haha! But it was pretty funny too, it’s those things you remember you know! ;-) Today we went out for an adventure to a beach as well, we’ve mostly been out surfing so it was fun to see something else. I want to check out a waterfall and a few more things before we leave, so we’ll see what we will have time for. Hope you guys like the video, I’ll talk to you tomorrow. Kisses and love <3

19 reaktioner på “LOMBOK VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.