SCARF

janni-deler-scarfdsc_2721-redigera
janni-deler-scarfdsc_2726-redigera
janni-deler-scarfdsc_2729-redigera-copy
janni-deler-scarfdsc_2727-redigera

Earrings from Spain/ Emma Fällman scarf (here!)/ The Odder side sweater (here!)/ Levis shorts

God morgon babes! Här kommer en skön look jag hade igår, stickad myströja och en stor sjal. Det blev lite varmt efter ett tag men det var mysigt att gosa in sig i när det regnade. :-) Den här tröjan är så härlig, man kan ha den åt båda håll så antingen är den djup i ryggen eller där fram. Idag har vi faktiskt åkt på spa och efter det åt vi ladies en god lunch på ett café. Drömställe var det, ska visa er bilder på maten sen! Nu kom vi precis tillbaka till villan och ska nog bara chilla här resten av dagen och kvällen. Idag är det riktigt regnväder så vill bara ligga inne och kolla film typ. :-) Hoppas ni har en härlig måndag så hörs vi senare, puss <3

//Good morning babes! Here’s a comfy look I wore yesterday, a cozy knitted sweater and a big scarf. It got a bit warm after a while but it was nice to get cozy in this when it was raining. :-) This sweater is so nice, you can wear it on both sides so either it’s deep in the back or in the front. Today we actually went to a spa and after that us ladies had a great lunch at a café. It was such a dreamy place, will show you pictures of the food later! We just got back to the villa and I guess we’re gonna stay here for the rest of the day and night. It’s pouring rain outside so I just want to stay inside and watch a movie. :-) Hope you have a great monday and I’ll talk to you later, hugs <3 

8 reaktioner på “SCARF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.