COCONUT

janni-deler-coconut-lombok-2-of-4
janni-deler-coconut-lombok-1-of-4-copy
janni-deler-coconut-lombok-3-of-4

Bik Bok top – adlink/ Trelika swimsuit

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, men vi är ett slitet gäng. Vi ramlade på moppen igår, en så onödig grej… Vi åkte på en väg som hade lera och eftersom det regnat en del blev det halt, igår sken solen så det mesta hade torkat förutom en liten fläck där jag och Jon ramlade. Mitt knä är halvt paj så jag haltar, Jons likadant plus att han fick ännu mer ont i ryggen (han hade väldigt ont innan). Det slutade inte där dock, Marcus ramlade typ en timme senare på moppen också så han ser lika mörbultad ut han. Så – vi hade ingen mega-tur igår haha! Innan moppeturen var jag glad och sippade kokosnöt vid poolen iallafall, så jag ska inte klaga egentligen. ;-) Nu ska jag lyxa till det med en manikyr och pedikyr innan vi ska lämna Bali, så vi hörs efter det. Puss <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, but we’re a destroyed team today. We fell on the scooter yesterday, feels so not worth it… We drove on a road with mud and since it’s been raining a lot it was pretty slippery, the sun was shining yesterday so most of it had dried up except a little spot where Jon and I fell. My knee is half destroyed so I’m limping, Jon feels the same and his back started hurting even more (his back was hurting a lot before this too). It didn’t end there though, Marcus fell like an hour after on the scooter as well so he looks as destroyed as we do. So – no mega luck yesterday haha! Before the scooter ride I was happy and was sipping coconuts by the pool, so I shouldn’t complain. ;-) Now I’m gonna treat myself with a mani and pedi before we’re leaving Bali, so I’ll talk to you after that. Hugs <3

19 reaktioner på “COCONUT”

 • Malin says:

  Men gud! Era stackare! Och så sitta på ett flyg hur länge som helst efter det också :(
  Ni får försöka leta reda på några starka värktabletter så att ni kan somna på planet <3

  Fina bilder iallafall :) om någon kan bära upp en tröja med texten "I woke up like this" så är det väl du ;)

  kram kram

 • Alexandra says:

  Love your blog! What camera do you use to take your photos with? Or is it always Markus? :) Hope you feel better soon!!

  • janni says:

   I used Nikon D750 for this, and this was me and Jon who shot and edited. I always edit my own photos, I just love it too much haha! Xx

 • Men gud tur ni klarade er någorlunda åtminstone! Hade också en otursdag igår. Min resväskas hjul gick av (what the fuck) och ja man kan ju förutspå hur det gick sen. Ledde till att jag blev överansträngd i någon muskel vid hjärtat så nu är jag iprincip sängliggande. Kul! Not…

  • janni says:

   Ja verkligen, tur att vi inte skadade oss mer. :-) Nej men gud, åh hoppas du mår bättre nu! <3

 • Naghmeh says:

  ohh nooo :( that sounds painful. hope you are all better soon :)

  xo
  The Fashionista Bubble

 • Viktorija says:

  Oh, sorry about the fall, hope it is nothing serious about your knee.. Get well soon, best wishes!

 • Maja Persson says:

  Vilken tur att ni inte skadade er mer än så. Det hade ju kunnat gå så mycket värre!
  Tycker att det ser så härligt ut i Bali på alla dina bilder, blir så sugen på att åka dit någon gång. Dock är jag bara 16 ännu så får väl vänta något år till…

  Hoppas att du har en fin dag, kram!

 • Matt says:

  Doesn’t feel to sad about leaving Bali? Hope your knee gets better fast!

 • ISA says:

  tur att det inte blev värre än så! kan gå riktigt illa :( kram och var försiktiga framöver!

 • Erica says:

  Vilken storlek har du på din mörkblåa playsuit med stjärnor från Lioness? :) vill jätte gärna beställa den efter att ha sett dig ha den! :) Mvh Erica

 • Lucie says:

  Love your shirt a lot! Can you belive I’ve never drank out of a real coconut before! I’d love to do that one day!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Moa says:

  Lombok ser hur härligt ut som helst! Jag pch min pojkvän ska åka på en längre resa i vår bland annat till Bali. Nu blev jag även sugen på att besöka Lombok men undrar ifall det är något du rekommenderar och vilket område är mest intressant att besöka? Många har skrivit att Lombok uppfattas som en väldigt trist ö så tänkte om du kunde komma med några tips? Helhärlig blogg. Kramar!

  • janni says:

   Åh ja, åk till Lombok!! :-) Finns massa balla ställen, bra surf och god mat! :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.