LONG COATS

janni-deler-long-coatsl1200528-redigera
janni-deler-long-coatsl1200559-redigera
janni-deler-long-coatsl1200590-redigera
janni-deler-long-coatsl1200565-redigera-copy
janni-deler-long-coatsl1200545-redigera
janni-deler-long-coatsl1200569-redigera
janni-deler-long-coatsl1200584-redigera

RayBan glasses/ Nelly jacket (old) and jeans (here!)/ Rails LA shirt/ Phillip Lim bag/ Saint Laurent shoes (here!) – adlinks

God morgon babes! Idag vaknade jag upp i Marbella, och det kändes underbart. Vi kom fram igårkväll ganska sent och satt uppe ett tag för att landa lite och sitta framför brasan. :-) Det är ganska kallt här nu så vi gör alltid en brasa på morgonen och kvällen. Det luktar och låter så mysigt tycker jag! Här är min look från igår, körde på lång kappa som jag hittade i garderoben, mina favoritboots och i övrigt en simpel look. Resan hit gick jättebra och jag ska visa er mer från det senare. Nu ska jag slänga i mig någon frukost och sen ska jag springa hem till min syster där jag ska krama om min familj och nya lilla familjemedlem. Ha en underbar fredag så hörs vi senare. PUSS <3

//Good morning babes! Today I woke up in Marbella, and it feels amazing. We arrived last night pretty late and stayed awake for a while to land a bit and spend time in front of the fire place. :-) It’s pretty cold here now so we’re always making a fire in the morning and at night. It smells and sounds so cozy in my opinion! Here’s my look from yesterday, went with a long coat that I found in my wardrobe, my favorite boots and then a pretty simple look. The trip here went great and I’ll show you more from it later. Now I’m gonna eat some breakfast and then I’m running home to my sister to hug my family and meet our new family member. Have a lovely friday and I’ll talk to you later. HUGS <3

15 reaktioner på “LONG COATS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.