Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:24 | December 17, 2016

DENIM SUIT

janni-deler-denim-suitl1180541-redigera janni-deler-denim-suitl1180559-redigera janni-deler-denim-suitl1180574-redigera janni-deler-denim-suitl1180551-redigera-copy janni-deler-denim-suitl1180557-redigera janni-deler-denim-suitl1180569-redigera

Nividas glasses/ Sanne Alexandra jacket (here!) and pants (here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!) – adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår super, startade dagen med en promenad hem till min syster för en frukost med mamma, mormor och bebisar. Så härlig start på dagen! Nu sitter vi och kollar nyhetsmorgon och ska snart till marknaden som är här varje lördag. Har inte varit på den marknaden på evigheter så det ska bli kul att se om jag hittar något. Här är en look från några dagar sen, matchande denimset. Tycker det är så ballt! Gillar att man kan använda både byxorna och jackan separat också, men jag gillar ju att matcha som ni vet. ;-) Nu ska jag byta om och sen blir det marknad, hörs sen. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, started the day with a walk to my sister for breakfast with my mom, grandma and babies. Such a nice way to start the day! Now we’re watching the morning news on tv and will soon walk over to the market they have here every saturday. Haven’t been to that market in ages so it will be fun to see if I can find something. Here’s a look from a few days ago, a matching denim set. Think it’s so cool! Like that you can use the pants and jacket separately too, but I like to match as you know. ;-) Now I’m gonna change and then it’s market time, talk later. HUGS <3 


11 kommentarer11 kommentarer om “DENIM SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här