MEETING OUR NEW FAMILY MEMBER

Yesterday’s vlog – got to meet the new baby for the first time! <3

Här kommer gårdagens vlogg! Sorry till er som inte gillar videos, har varit en hel del senaste dagarna men ska fota lite mer så ni får lite bildmaterial också. :-) Igår fick jag ÄNTLIGEN träffa den nya lilla familjemedlemmen, och han är så söt så jag dör… Jag minns inte att Livia var så liten när hon var nyfödd, men när jag kollar bilder så var hon precis lika liten haha! Fick krama om hela familjen och gjorde lite annat under dagen. Hoppas ni gillar den! Nu ska jag snart byta om och göra mig redo för middag ute ikväll, vi ska äta på Mosh som är en favorit. Hörs imorgon, puss och kram <3

//Here’s yesterdays vlog! Sorry to you guys who don’t like videos, it’s been a lot of them lately but I will shoot some more photos so you get some of that too. :-) Yesterday I FINALLY got to meet the new little family member, and he’s so cute I almost die… I didn’t remember Livia being that small when she was a new-born, but when I look back at photos she was just as small haha! Got to cuddle with my entire family and did some other things during the day. Hope you like it! Now I’m gonna change and get ready for dinner out tonight, we’re eating at Mosh which is a favorite. Talk tomorrow, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “MEETING OUR NEW FAMILY MEMBER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.