RED VELVET

janni-deler-red-velvetdsc_2824
janni-deler-red-velvetdsc_2829-redigera
janni-deler-red-velvetdsc_2827
janni-deler-red-velvetdsc_2839
janni-deler-red-velvetdsc_2823

Samantha Wills earrings/ Na-Kd choker (on sale here!)/ Nelly dress (a long one here!) and shoes/ Rebecca Minkoff bag/ Daniel Wellington watch (here!)  – adlinks

Såhär såg jag ut igår när vi skulle ut på middag, jag tröttnar inte på velvet… Jag fortsätter mitt samarbete med Daniel Wellington och igår stylade jag min favoritklocka Classic Black ihop med rött och svarta skor. Jag kände mig faktiskt lite juligt klädd igår och en klocka kan vara en grym julklapp. ;-) Om ni använder koden “JANNI” får ni 15% rabatt på hela deras hemsida, och den kan även kombineras med deras Holiday Offers. Ni kommer till hemsidan HÄR! Nedan är vloggen från igår som jag gjorde tillsammans med DW, där får ni se lite mer om pepparkaksbyggandet och hela dagen igår. :-) Ha en underbar kväll, puss <3

//This was my look last night when we went out for dinner, I can’t get tired of velvet… I’m continuing my collaboration with Daniel Wellington and last night I styled my favorite watch the Classic Black together with red and black shoes. I actually felt a bit Christmasy last night and a watch could be a great Christmas gift. ;-) If you use the code “JANNI” it will give you 15% off everything on their website, you can also combine the code with their Holiday Offers. You’ll get to the website HERE! Below is the vlog from yesterday that I did together with DW, there you get to see a bit more of how the ginger bread house-build went and the full day yesterday. :-) Have a great night, hugs <3

In collaboration with Daniel Wellington.

14 reaktioner på “RED VELVET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.