PREPARING FOR CHRISTMAS

janni-deler-preparing-for-christmasl1200793
janni-deler-preparing-for-christmasl1200820
janni-deler-preparing-for-christmasl1200797-copy
janni-deler-preparing-for-christmasl1200823
janni-deler-preparing-for-christmasl1210022

Finally getting some Christmas feelings. :-)

Hej babes! Har ni fått några julfeelings ännu? :-) Jag har ju haft lite dåligt med det då jag någonstans fortfarande kopplar julen med snö och kyla. Jag har firat julafton här i Spanien de senaste 5-6 åren tror jag, så jag borde ju ha vant mig haha! Igår tog vi tag i det och gjorde ett pepparkakshus, hur mysigt? Vi gjorde alltid det när vi var små men jag har inte gjort det på länge… Nu när min syster har små barn kändes det som det var dags igen. ;-) Även om dom var lite för små för att hjälpa till det här året, haha! Det var supermysigt, vi spelade julmusik och kämpade på och jag tycker vårt lilla hus blev gulligt. Äntligen börjar det kännas lite som jul! Hörs lite senare, puss <3

//Hey babes! Do you guys feel that Christmas is around the corner? :-) I haven’t really felt that yet since I still connect Christmas with snow and cold. I’ve been celebrating Christmas here in Spain for the last 5-6 years I think, so I should’ve gotten used to this haha! Yesterday we did something about it and made a ginger bread house, how cozy? We always did that when we were small but I haven’t done it in a long time… Now when my sister have kids it felt like it was time again. ;-) Even if they were a bit too small to help out this year, haha! It was so cozy, we listened to Christmas music and made the house and I think it turned out cute. Finally it’s starting to feel like Christmas! Talk later, hugs <3

6 reaktioner på “PREPARING FOR CHRISTMAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.