MIXING PINK

Na-Kd choker (in gold here!) and jeans (here!)/ T-shirt from Spain/ LXLS jacket/ Phillip Lim bag (here!)/ Jennie Ellen shoes  – contains adlinks

Här kommer dagens look! Älskar att jag kör dagens outfit nu verkligen, jag har på mig det på dagen, plåtar av det och redigerar så fort jag kommer hem. :-) Körde på rosa detaljer idag tydligen, inget jag tänkte på utan det blev bara så haha! Adderade en väldigt glittrig choker också, tyckte den passade så bra ihop med den rosa toppen. Vi har hängt hemma hos min syster nu i eftermiddag och jag lagade knäck för första gången! Det var så kul, smakade dock inte utan sparar det tills imorgon. Jon kunde inte hålla sig och sa att dom var väldigt goda, även om dom inte hade stelnat till ordentligt än. ;-) Nu ska jag slå in några julklappar och sen kolla på någon julig film. Försöker få in julkänslan till max nu dagen innan julafton! Hörs imorgon hjärtan, massa kärlek <3

//Here’s today’s look! Love that I’m really doing today’s outfit nowadays, I wear it during the day, shoot it and edit the pictures as soon as I’m coming home. :-) Went for pink details today apparently, nothing I planned but it ended up like this haha! Added a very sparkly choker too, thought it looked so good together with the pink top. We’ve spent the afternoon at my sisters place and I made “knäck” (toffee candy which is typical swedish) for the first time! It was so much fun, didn’t taste one though and I’m saving it for tomorrow. Jon couldn’t keep his fingers away and he said they were super tasty, even if they weren’t really done yet. ;-) Now I’m gonna wrap some gifts and then watch a christmasy movie. Trying to get Christmas feelings to the max now the day before Christmas eve! Talk tomorrow loves, lots of love <3

9 reaktioner på “MIXING PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.