COFFEE DATE

Coffee and hot chocolate at Café de Paris in Monaco.

God morgon från Marbella! Jag kom fram sent igårkväll och gick och la mig direkt, var helt slut. Vaknade av en liten tjej som kom in och undrade vem som låg i sängen, och efter det har vi lekt hela morgonen. :-) Lilla tjejen, åh vad jag saknar henne när jag är borta! <3 Vi ska snart ta en promenad och sätta oss och ta en kaffe någonstans. Ett favoritställe för kaffe i Monaco just nu är Café de Paris, en liten turistfälla men det är så mysigt med all belysning och granar. Monaco är så fint! Nu ska jag byta om för promenad, senare ska jag sätta mig och skriva klart årsresumén. :-) PUSS hjärtan <3

//Good morning from Marbella! I arrived late last night and went to bed straight away, was so tired. Woke up when a little girl came in to the room wondering who it was sleeping in the bed, and after that we’ve played around all morning. :-) That little girl, oh how I miss her when I’m away! <3 We’re about to head out for a walk and will sit down for coffee somewhere. A favorite place for coffee in Monaco is Café the Paris at the moment, a bit of a tourist trap but it’s so cozy with all the decorations and trees! Monaco is so beautiful! Now I’m gonna get changed and get ready for a walk, after that I’m gonna sit down and finish my year resume. :-) HUGS loves <3

18 reaktioner på “COFFEE DATE”

 • emblas.se says:

  Det såg ju himla mysigt ut!
  god fortsättning!
  kram
  Emma

 • Hanna says:

  Tack Janni för en grym blogg! Den där pälsvästen har jag sett på dig flera gånger – sååå fin! Var kommer den ifrån?

 • Anton says:

  Håller med om att Café de Paris är en turistfälla men inget ställe kan erbjuda så mycket intressant att titta på medan man dricker kaffet, chokladen eller vad man nu beställt. Bättre än de likaså dyra kaféerna på Markusplatsen i Venedig för där får man inte se varken Bugatti, Maybach, McLaren eller Koenigsegg glida förbi.
  60 svenska för choklad med vispgrädde är helt ok.
  Däremot tycker jag nog att 190 svenska för ett glas champagne är väl tilltaget. Men turisterna beställer ändå för den unika upplevelsen.

 • Ljuva Julia says:

  åååh, det ser verkligen ljuvligt ut!

 • Katrine says:

  hvor ser det hyggeligt ud. og den hund er altså virkelig sød, kan du ikke have den med på alle dine billeder? ;-) god dag til dig. kh katrine

 • Sophie says:

  Ser ut som en saga med all den belysning. ?

 • Helene says:

  hei Janni, I really like your outfit you wore that day, saw it in Jons video ;) and I was curious which size you got your vintage levis shorts in, the ones you wore around summer time haha would be cool if you could answer that :)

 • Anna says:

  Kan inte du göra en Monaco guide? Tips på resturanger osv :)

 • Johanna says:

  Mmm, ser så gott ut! Tröttnar aldrig på kaffe-/chokladbilder, haha! :)

 • Cierra Mais says:

  I love cute little coffee shops + looks delicious!

  xx

  https://cierramais.blogspot.com

 • Yetta says:

  Hi Janni,

  Whats a year resume? Can u do a blog post or article on that?

  Xoxo,
  A Brooklyn girl
  Yetta

 • Synne says:

  Hei Janni, jeg elsker å følge med på
  Bloggen din og YouTube kanalen til deg og Jon. Jeg lurte på om du kunne hatt et blogginnlegg og veskene dine, eller en vlog hvor du prater om når du kjøpe de, merket osv.
  Klem :)

 • Janni where is Jon sur You tube????

 • Anna lyhs says:

  Wow! Difficult to top that! Hope you’ll have a great 2017 and that it will “trump” (hrrrmm) this!

 • Iris says:

  Hej! Klimatkompenserar du dina flygresor, typ köper utsläppsrätter? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.