LATEST LOOKS

Some of my latest looks – pick a favorite! (find the looks here!)

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, har haft en lugn och skön morgon. Vi ska snart ut på den dagliga promenaden, samma visa varje dag här nu haha! Jag glider runt i träningskläder/myskläder hela dagarna här typ så jag har knappt fotat något. Då tänkte jag att det passade bra med några av mina senaste looks där ni får välja favorit. Jag älskar ju att höra vad ni gillar bäst! :-) Väldigt blandat den här gången, lite fest, mys och sköna kläder. Så – vilken är er favorit? Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, I’ve had a calm and nice morning. We’re soon heading out for our daily walk, same thing every day here now haha! I mostly walk around in training clothes/chill clothes every day here so I’ve barely shot any photos. Then I thought it suited with some of my latest looks where you get to pick a favorite. I love to hear what you guys like the most! :-) Very mixed this time with party, chill and comfy clothes. So – which one is your favorite? Talk later, kisses and hugs <3

33 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.