VALENTINES LOOK

Nelly scarf (here!) and shoes (here!)/ Just Female dress (here!)/ Bik Bok bag (similar here!)/ Daniel Wellington watch (here!) – adlinks

Hej babes! Nu är det dags för en look för samarbetet jag har med Daniel Wellington. Jag valde att styla en ganska klassisk look med lite röda inslag eftersom det snart är alla hjärtans dag. Röda läppar är grejen för mig just nu känner jag! ;-) Klockan jag valde till är en klassisk med svart läderband och roséguld. Tycker det är så snyggt ihop med rött! Om man letar efter en bra Alla Hjärtans Dag-present är deras klockor ett hett tips och just nu har dom ett speciellt erbjudande som ni kan spana in, funkar för både tjejer och killar. Som alltid får ni 15% off med koden “JANNI” på hela deras hemsida, koden gäller till och med 15e mars! Ni kommer till hemsidan HÄR! Hörs lite senare, massa kärlek <3 (Ps. om ni bor i Stockholm kan ni gå förbi Daniel Wellingtons nya butik i MOOD-gallerian så kan ni testa och se vilka klockor ni gillar bäst!)

//Hey babes! Time for a look for the collaboration I’m doing together with Daniel Wellington. I chose to style a pretty classic look with some red details since it’s almost time for Valentines Day. Red lips is the thing for me right now! ;-) I chose to style it with a classic watch with a black leather strap and rose gold. I think it looks so good together with red! If you’re looking for a Valentines gift their watches is a great tip and right now they have a special offer that you can check out, works for both girls and boys. As always you’ll get 15% off with the code “JANNI” on their entire website, the code is valid until march 15th! You’ll get to the website HERE! Talk later, lots of love <3 (Ps. if you live in Stockholm you can pass by the Daniel Wellington store in the MOOD-galleria so you can test them out and see which ones you like the best!)

In collaboration with Daniel Wellington.

20 reaktioner på “VALENTINES LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.