HELI DAY

Incredible day spent in this helicopter, got to see everything from above <3

Jag säger bara WOW. Igår skulle Jon köra scooter upp på berget till ett ställe där vi skulle åka skidor från, och jag skulle åka med i helikoptern dit. Vi hade superfint väder och hoppade in i helikoptern och jag satt bara och log med världens största leende. Det är så otroligt häftigt att se allt ovanifrån, och speciellt här. Alla bergstoppar, snöfyllda träd och vägarna man kör igenom med helikoptern. Återigen wow! När vi kom fram till stället vi skulle till “parkerade” vi hellin men det var ganska dimmigt och det såg ut som om det skulle bli värre, så vi lyfte igen och cruisade runt istället. Mig gjorde det absolut ingenting, hade en riktigt grym dag och fick se mer än jag hade kunnat önska! Tack livet för den här fina dagen. <3 Och såklart, Tack Bradley för att du körde runt mig och visade mig hur underbart vackert det är här i Kanada. Jag är helt såld! Om ni någonsin får möjligheten att åka hit – gör det! Hoppas ni har en fin kväll, vi har fullt ös här borta som vanligt haha! Puss och kärlek <3

//I can only say WOW. Yesterday Jon was going with the snowmobile up on the mountain to a place where we could ski from, and I was going there with the helicopter. We had great weather and jumped in to the helicopter and I just sat there with the biggest smile. It’s so incredibly cool to see everything from above, and especially here. All the mountains, snow filled trees and the ways you go with the helicopter. Again, wow! When we arrived to the place we were going to we “parked” the helli but it was pretty foggy and it just got worse, so we took off again and just cruised around instead. It didn’t bother me at all, I had an amazing day and got to see more than I could ever wish for! Thanks life for this beautiful day. <3 And of course, Thanks Bradley for taking me around and showing me how incredibly beautiful it is here in Canada. I’m sold! If you ever get the opportunity to go here – do it! Hope you have a great night, we have a hectic schedule as usual haha! Kisses and love <3

15 reaktioner på “HELI DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.