Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:07 | February 12, 2017

HELI DAY

Incredible day spent in this helicopter, got to see everything from above <3

Jag säger bara WOW. Igår skulle Jon köra scooter upp på berget till ett ställe där vi skulle åka skidor från, och jag skulle åka med i helikoptern dit. Vi hade superfint väder och hoppade in i helikoptern och jag satt bara och log med världens största leende. Det är så otroligt häftigt att se allt ovanifrån, och speciellt här. Alla bergstoppar, snöfyllda träd och vägarna man kör igenom med helikoptern. Återigen wow! När vi kom fram till stället vi skulle till “parkerade” vi hellin men det var ganska dimmigt och det såg ut som om det skulle bli värre, så vi lyfte igen och cruisade runt istället. Mig gjorde det absolut ingenting, hade en riktigt grym dag och fick se mer än jag hade kunnat önska! Tack livet för den här fina dagen. <3 Och såklart, Tack Bradley för att du körde runt mig och visade mig hur underbart vackert det är här i Kanada. Jag är helt såld! Om ni någonsin får möjligheten att åka hit – gör det! Hoppas ni har en fin kväll, vi har fullt ös här borta som vanligt haha! Puss och kärlek <3

//I can only say WOW. Yesterday Jon was going with the snowmobile up on the mountain to a place where we could ski from, and I was going there with the helicopter. We had great weather and jumped in to the helicopter and I just sat there with the biggest smile. It’s so incredibly cool to see everything from above, and especially here. All the mountains, snow filled trees and the ways you go with the helicopter. Again, wow! When we arrived to the place we were going to we “parked” the helli but it was pretty foggy and it just got worse, so we took off again and just cruised around instead. It didn’t bother me at all, I had an amazing day and got to see more than I could ever wish for! Thanks life for this beautiful day. <3 And of course, Thanks Bradley for taking me around and showing me how incredibly beautiful it is here in Canada. I’m sold! If you ever get the opportunity to go here – do it! Hope you have a great night, we have a hectic schedule as usual haha! Kisses and love <3


15 kommentarer15 kommentarer om “HELI DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var finns mössan att köpa? ❤️❤️

  Reply
 • H&M :-)

  Reply
 • These photos are spectacular!

  I’ve just been on a trip to delightful Dublin, Ireland and took some beautiful photos there! Check my post out now here: https://everinablog.wordpress.com/2017/02/12/dublin-delights/

  Love,
  Everina x

  Reply
 • Var köpte du dina snygga skidbyxor? ? Kram

  Reply
 • Från HEAD! :-)

  Reply
 • Åh vad härligt ni har haft det! :-D

  Reply
 • Love it!<3
  I 'll soon do a post about my time in Canada on here:
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Looks absolutely stunning, Photos are incredible! It must have been such a great day!
  Hope everyone is having lovely evening.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Beautiful pictures Janni. Thanks for showing Canada some love. We love here and visit Whistler often. Its a long weekend there (for Family day) so it will be so so busy! Oh but the views :-) Stunning! The village is super cute too! Check it out!
  Enjoy and come back often!
  cheers
  xoxo

  Reply
 • Åh vad härliga bilder!!

  Reply
 • Hej! Det hade betytt ALLT i världen om du och Jon ville ta er tiden att läsa mitt dm meddelande på instagram till er, skickat det till er båda två nu ikväll. Mångamånga tack på förhand, ni är fantastiska❤️

  Reply
 • janni det heter skoter eller snöskoter inte scooter bara ett tips från en snubbe som bor 120mil norr om stockholm ;) glöm inte att du jon och andreas är bäst sluta aldrig med det ni gör //mvh kevin

  Reply
 • Amaaaaaazing photos!! Could you possibly tell me the camera and lenses you used?

  Reply
 • You’re literally living the dream! Thanks for sharing that with us!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Hi! Where are your gloves from?

  Reply