ON TOP OF THE WORLD

MAGICAL day on the mountain! Wearing Head ski outfit and Poc glasses.

God morgon till er och god natt för oss. Vilken otrolig dag vi har haft, vi spenderade den på det här stället. Vi åkte upp med helikoptern, hängde vid tältet och tog några puderåk ner för backen. Inte en människa där förutom vår grupp, bara massa skratt och underbart väder. Snacka om drömdag! Wow, jag har aldrig gjort något liknande förut, en otrolig upplevelse som jag kommer bära med mig för alltid. Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag får uppleva det här, jag njuter av varje sekund där uppe. Något jag inte tänkte på förrän jag kom ner igen var att jag inte tog upp mobilen en enda gång där uppe, och det var inte för att det inte fanns någon mottagning (vilket det inte fanns, haha) utan det var för att tanken inte ens slog mig. Man har ju alltid mobilen redo och kollar den ofta, iallafall jag, och det är liksom en vana. Där uppe var det som om mobiler inte fanns och vi åkte skidor, skrattade och bara njöt av naturen. En underbar känsla! Nu är jag så slut i kroppen efter skidåkningen, men det är en skön trötthet på något sätt. Imorgon är vår sista dag här och vi åker vidare på kvällen, men jag vill tillbaka hit snart igen! Ha en fin dag så hörs vi när jag vaknar. Puss och kram! <3

//Good morning to you and good night for us. What an amazing day we’ve had, we spent the day at this place. We went up with the helicopter, hung out by the teepee and took a few powder runs down the mountain. Not a single person except our group, just lots of laughter and amazing weather. Talk about a dreamy day! Wow, I’ve never done anything like this before, an incredible experience I will remember forever. I’m so glad and thankful for this experience, I’m enjoying every second up there. Something I didn’t think about before I got back down again was that I didn’t check my phone once up there, and it wasn’t because there was no reception (which there wasn’t, haha) it was just that the thought never crossed my mind. You always have your phone ready and check it often, at least I do, and it’s just a habit. Up there it was like phones didn’t exist and we just skied, laughed and enjoyed nature. An amazing feeling! Now my body is so tired after skiing, but a nice way of tired in a way. Tomorrow is our last day here and we’ll fly out at night, but I want to go back here soon again! Have a great day and I’ll talk to you when I wake up. Kisses and hugs! <3

26 reaktioner på “ON TOP OF THE WORLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.