PINK DETAILS

Borrowed cape/ Samsoe Samsoe sweater (here!)/ Miss Selfridge jeans (here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes – adlinks

God morgon babes! Jag hann inte blogga när jag kom fram igår, det var fullt ös från att jag kom fram tills vi gick och la oss vid 01.30. Superhärlig dag och vilket superhärligt gäng vi är, jag ska visa mer vilka jag är här med senare! :-) Ska försöka fota lite mer idag, glömde bort det igår när jag försökte komma ihåg att filma också haha! Vi var på ett Levis-event där jag träffade min härliga italienska vän från Levis igen, efter det gick vi på lite andra events innan det var dags för en Vogue-fest. Vi stannade en stund men sen gick vi och käkade en god/sen middag innan vi gick hem. Idag står en hel del på schemat, första stoppet blir Prada för en re-see av deras nya kollektion. Ska bli superkul! Gårdagens look kommer här, väldigt rosa/rött vilket jag älskar. Jag frågade Sebastian om han kunde sätta ihop några looks åt mig inför FW, jag blev ju så sjukt nöjd med hans styling i Paris (under plåtningen) och jag tänkte att det kunde vara kul med lite nya ideér. Gillar looken ovan skarpt! :-) Hörs lite senare, PUSS <3

//Good morning babes! I didn’t have time to blog when I arrived yesterday, we had a busy schedule from when I arrived to when we went to bed at 01.30. Such a nice day and we’re an amazing group, I’ll show who you I’m here with later! :-) Will try to shoot some more pictures today, totally forgot it yesterday when I also tried to remember filming haha! We went to a Levis-event where I met my lovely italian friend from Levis again, after that we went to a few other events before we ended with a Vogue party. We hung out there for a while and then we went for a nice/late dinner before we went home. Today we have a busy schedule too, the first stop is Prada for a re-see of their new collection. Can’t wait! Here’s yesterday’s look, very pink/red which I love. I asked Sebastian if he could put together some looks for me for FW, I got so happy with his styling in Paris (during the shoot) and I thought it could be fun with some new ideas. Like the look above a lot! :-) Talk later, HUGS <3

28 reaktioner på “PINK DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.