MILAN CLASSICS

We had time for some classic stops yesterday, I love Milan when the weather is good! <3

Fullt ös idag men oj vad kul och inspirerande det är att vara här! Jag har inte gått på några visningar idag men en hel del showrooms och events, lika kul tycker jag. :-) Eftersom jag bestämde så sista minuten att komma hit så har det varit svårt med visningar, det är en ikväll som jag kanske ska på så vi får se. Vi ska iväg på middag med märket Salar ikväll (SÅ balla väskor!) vilket ska bli kul. Jag är här med Xenia och Milena, superhärliga tjejer! Jag har träffat Xenia i Marbella förut, funny story är att hon kom fram till mig för att ta en bild då hon älskade min blogg och nu 2 år senare är vi i Milano ihop. Jag älskar det! :-) Igår svängde vi förbi Duomo, ett måste när jag är i Milano haha, och sen satte vi oss och tog en kaffe. Skön break mellan allt vi sprang runt på. Nu är vi tillbaka i lägenheten en sväng och ska snart ut på äventyr igen. Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi imorgon, PUSS <3

//Hectic schedule today but oh it’s so fun and inspiring to be here! I haven’t been to any shows today but lots of showrooms and events, just as fun in my opinion. :-) Since I decided so last minute to come it’s been hard to get a spot for the shows, there’s one tonight that I might go to so we’ll see. We’re heading out for dinner with the brand Salar tonight (their bags are SO cool!) which will be fun. I’m here with Xenia and Milena, super nice girls! I’ve met Xenia in Marbella before, funny story is that she came up to me for a picture since she loves my blog and now 2 years later we’re in Milan together. I love it! :-) Yesterday we passed by Duomo, a must when I’m in Milan haha, and then we sat down for coffee. Nice break between all the running around. Now we’re back in the apartment for a quick change and soon we’re off for more adventures. Hope you have a great saturday and I’ll talk to you tomorrow, HUGS <3

16 reaktioner på “MILAN CLASSICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.