ARMY JACKET

Ralph Lauren jacket (here!)/ NLY trend top (here!)/ Shorts from Spain/Nelly belt (sold out) and shoes (here!)/ Gucci bag – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, har fått så mycket energi den här helgen. Konstigt kanske då vi inte sovit så mycket, haha! Ni vet när man hänger med folk som ger en massa energi bara, det är så det har varit. :-) Här är min look från igår, army-jacka, hööga boots och ett kaxigt bälte över jackan. Jag älskade looken, Sebastian satte även ihop den här looken åt mig. Han är så sjukt grym! Igårkväll var vi på Elisabetta Franchi’s visning (så vacker!!) och efter det gick vi på middag med Salar. Vi hade en riktigt rolig kväll! Nu ska vi snart ta oss ut i solen för brunch och vid 14.30 måste jag börja röra mig mot tåget igen. Det ska bli mysigt att komma hem men jag kommer sakna gänget, som tur är ses vi i Paris om bara några dagar. :-) Nu – försöka hitta en stor kaffe som inte är i italian-size… Haha! Puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, I’ve gotten so much energy this weekend. Maybe weird since we haven’t slept that much, haha! You know when you hang out with people that gives you lots of energy, that’s how it’s been. :-) Here’s my look from yesterday, army jacket, hiiigh boots and a cool belt over the jacket. I loved this look, Sebastian also created this look for me. He’s the best! Last night we went to the Elisabetta Franchi show (so pretty!!) and after that we went for dinner with Salar. We had such a great night! Now we’re soon heading out in the sun for brunch and around 14.30 I have to get going to the train again. It will be so nice to come home but I’m gonna miss this group, luckily we’ll see each other in Paris in a few days. :-) Now – try to find a huge coffee that’s not italian size… Haha! Hugs <3

16 reaktioner på “ARMY JACKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.